.

.

Aslsiy Розови Кухненски Кърпи в Клетката, Лятно Цвете Подвесное Кърпа На Експозиции, бързо съхнещи Кухненски Кърпи за Баня, Плотове, Фитнес, аксесоари за Дома, Комплек?

Aslsiy Розови Кухненски Кърпи в Клетката, Лятно Цвете Подвесное Кърпа На Експозиции, бързо съхнещи Кухненски Кърпи за Баня, Плотове, Фитнес, аксесоари за Дома, Комплект от 2

Оценки на купувача:

BGN 1.33
Продукти
Налично за поръчка

Защо да Изберете Aslsiy Кърпи за ръце?Aslsiy се стреми да осигури високо качество на продуктите и подобряване на удовлетвореността на клиентите, на тези кърпи за ръце лесно се оставят въси, което улеснява готвенето, създава уют и подобрява външния вид на вашия дом, красиви цветове и модели, за да отговарят на различните нужди, страхотна идея за подаръкДори идеалният подарък е идеален. с магическа стикер (кука и контур), конструкция на окачен панта предотвратява подхлъзване кърпи на пода.Това е чудесен подарък за вашите приятели, семейства, деца. ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност на : Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност на : Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.МАТЕРИАЛ и РАЗМЕРИ : Нашите кухненски кърпи са изработени от коралов руно.Мек и приятен за кожата издръжлив материал.Можете да ги използвате за Коледа, годишнина, ден на благодарността, сватба, ден на майката, Свети Валентин, рожден ден и други дни, като подарък за дома. Машинно пране, сушене на ниска в перална машина с Параметри : Материал : полиестер Размер : 12x17 см / 30,5x43,2 см на Помещение включва : 2 х висящи кърпи Моля, обърнете внимание 1. на рожден ден, празник, годишнина или сватба ли съществуващата цвят.И лесно подвешивается на всяко място, идеално за ежедневна употреба.Ако имате някакво недоволство от покупката си, или продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.ТРАЙНИ И ЛЕСНИ ЗА ГРИЖИ : Кухненски кърпи голям размер притежават изключително попиваща способност и бързо да изсъхне.И лесно подвешивается на всяко място, идеално за ежедневна употреба.Машинно пране без износване, излизане или загуба кърпичка във вода-ниска температура и сверхбыстрое изсушаване.Дори идеалният подарък е идеален.Машинно пране без износване, излизане или загуба кърпичка във вода-ниска температура и сверхбыстрое изсушаване.ЧУДЕСНИ ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ : Прекрасен подарък за семейството, приятелите, колегите, рождени дни, празници.Мек и приятен за кожата издръжлив материал. Действителният цвят може леко да варира поради разликите в монитора и осветление.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа се Надяваме, че ще можете да вземете вдъхновение за украса на дома и водят охолен и здравословен начин на живот с Aslsiy.Просто се насладете на своите пазаруване!.

Повече информация

Продукти в категория