.

.

Кърпа за Ръце NAHAN, Салфетки За Почистване на Сладък Животни, Таралеж, Кърпи за Ръце, за Баня, Кухня, Малка Подвесное Кърпа, бързо съхнещи Абсорбиращи Кърпи От Микрофи?

Кърпа за Ръце NAHAN, Салфетки За Почистване на Сладък Животни, Таралеж, Кърпи за Ръце, за Баня, Кухня, Малка Подвесное Кърпа, бързо съхнещи Абсорбиращи Кърпи От Микрофибър, Гъба

Оценки на купувача:

BGN 3.46
Продукти
Налично за поръчка

Ръчно пране, машинно пране 【Прилагането на】 Това малко подвесное кърпа - чудесен подарък за мъже или жени.Това красиво кърпа за ръце с уникален дизайн.Характеристики : ★ Кърпа за ръце е подходящ за баня и кухня.Материал на части кърпи за ръце : висококачествен микрофибър.【Материал】 Това красиво кърпа за ръце, произведени от от висококачествен микрофибър.При вытирании ръце не ще остане нито въси.Той е много подходящ за баня и кухня. ★ Перфектен подарък за семейството и приятелите. ★ Кърпа за ръце с висящи вериги, които лесно назначени и съхранява.Модерен дизайн : Дизайн с уникални модели.Гаранция : Ако получите кърпа за ръце с някакви проблеми на качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, и връщане/замяна ще стане. 【Декоративни кърпи за ръце】 Преносимо и лесно кърпа за ръце. 【Един размер】 30х30 см / 11x11 инча, това е кърпата за ръце с вериги за закачване, които са лесно назначени и се съхраняват, дизайн на опаковки по краищата.Това е удобно за вас да използвате. 【Топло напомняне】 Лесен за почистване.Силно водопоглъщаемост и мекота, приятна за кожата.Това е кърпа за ръце, изпълнени с уникални модели. ★ Преносимо и лесно кърпа за ръце за почистване на чаши, плотове, огледала в банята.

Повече информация

Продукти в категория