.

.

Модел АЛАЗА с Цветни Отпечатъци от Лапите на Кърпа За Ръце, Йога и Фитнес Зала Памучни Спа Кърпи за Лице Абсорбиращи Многофункционална за Баня и Кухня Хотел Начало ?

Модел АЛАЗА с Цветни Отпечатъци от Лапите на Кърпа За Ръце, Йога и Фитнес Зала Памучни Спа Кърпи за Лице Абсорбиращи Многофункционална за Баня и Кухня Хотел Начало Декор Набор от 15x30 Инча

Оценки на купувача:

BGN 4.00
Продукти
Налично за поръчка

Но по някаква причина, ако сте недоволни от стока, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите и безплатен връщане / замяна.Машинно пране при температура под 40 градуса, само бережный цикъл, без белина, слаба сушене на перална машина. Патрик, Великден, Ден на памет, Ден на независимостта, прекрасни декоративни кърпи за баня. Размер : 15 "x 30", в максимизиран, нормален размер кърпи за ръце; тегло : 130 г. Моля, обърнете внимание, че една кърпа от микрофибър е с бял фон, разглаживайте в посока на власинките, за да запази първоначалния си фигура след измиване.Кърпа за ръце Абсорбиращи Меки Хавлиени кърпи от микрофибър за лице, Спортно кърпа за фитнес зала, Многофункционално, за кухня, за Баня, аксесоари за Дома в хотела 15x30 см Материал : 80% полиестер-микрофибър + 20% памук. Плат гладко се плъзга по тялото си, извеждайки на влагата.Много ви благодаря за вашето доверие и подкрепа, и вашето удовлетворение - това е целта, която преследваме.Характеристики : Персонални кърпи за ръце с едностранно принтом, технология на печат с висока разделителна способност с помощта на водоразтворими багрила, те са полезни за вашето тяло, леки, дишащи, абсорбиращи влагата, устойчиви на избледняване, ултра меки и приятни за кожата, за да изсъхне бързо и лесно да ги носите със себе си.Материал : 80% полиестер-микрофибър + 20% памук.Ние сме много сигурни, че ще се влюби в това кърпа за ръце, защото това е перфектният подарък за Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин, Свети Валентин, Ден на Св.

Повече информация

Продукти в категория