.

.

VENALISA Набор от гелевых лакове за нокти Candy Cane - 6 цвята, Червено, Бордо, С пайети, Златен, Сребърен, Бял, комплект гел-лакове, Впитывающийся, led Набор от гелове за нокти, М?

VENALISA Набор от гелевых лакове за нокти Candy Cane - 6 цвята, Червено, Бордо, С пайети, Златен, Сребърен, Бял, комплект гел-лакове, Впитывающийся, led Набор от гелове за нокти, Маникюр, Дизайн на нокти, Домашен салон,

Оценки на купувача:

BGN 3.33
Продукти
Налично за поръчка

【Уникален дизайн разноцветни флакони и лекота на нанасяне на】 : За разлика от други черни флакона, ние разработваме цвят на флакона в съответствие с цвета на гела, което улеснява използването и ви позволява да вземете този, който отговаря на вашия стил при извършване на маникюрНека да направим маникюр с ръцете си дом, насладете им!.Подходящ е за всякакъв повод и сезон.Те са подходящи за всеки всеки ден на работа или на срещи, партита или церемонии, като рожден ден, празник, годишнина, Ден на благодарността, Хелоуин, Коледа, Свети Валентин или Деня на майката.【Серия гел-лакове Christmas Candy Cane】 6 бр по 7,5 мл / 0,26 грама. За създаването на тази коледна колекция избрахме 6 най-класическите и най-популярните цветове - тъмно червено, светло шампанско, зимна бял, празнично червено, блестящ кестеняво-червен, лъскав сребристо. 【28 + дни устойчивост и високо качество на】 VENALISA настоява за продажба на гел-лак добра консистенция, той не е дебел и не е лепкава, пада доста гладко. За създаването на тази коледна колекция избрахме 6 най-класическите и най-популярните цветове - тъмно червено, светло шампанско, зимна бял, празнично червено, блестящ кестеняво-червен, лъскав сребристо.Ако той се използва за първи път, не се притеснявайте, към него инструкция за експлоатация.Ако той се използва за първи път, не се притеснявайте, към него инструкция за експлоатация. 【Серия гел-лакове Christmas Candy Cane】 6 бр по 7,5 мл / 0,26 грама.

Повече информация

Продукти в категория