.

.

Набор от Гелевых Лакове за нокти Candy Любовник, Червено-Розов Гел-Лака За нокти Тъмно Неоново Розово прасковен цвят на Цвят, Впитывающийся Гел-Лак За Домашна Употреб?

Набор от Гелевых Лакове за нокти Candy Любовник, Червено-Розов Гел-Лака За нокти Тъмно Неоново Розово прасковен цвят на Цвят, Впитывающийся Гел-Лак За Домашна Употреба, Дизайн на Нокти, Есенно-Зимния Маникюр GH-04

Оценки на купувача:

BGN 4.80
Продукти
Налично за поръчка

【Гаранция за удовлетворение за вас 】 : Ако има някакви въпроси или притеснения по отношение на нашата гел-лак за нокти, моля, любезно ни уведомите по електронната пощаНашият гел-лак ще продължи 28 дни без чипс и отслаивания при правилно нанасяне. 【Салонное качество】 : Висококачествен гел-лак улеснява поставянето и неговата висока пигментация осигурява брилянтен финал, елегантен външен вид и перфектно покритие. 【Трайни и полезен】 : Гел-лак за нокти Candy Любовник е изработена от нетоксични съставки, безопасен материал с ниско миризма. 【Идеален подаръчен комплект за гелевых нокти】 : Набор от гелевых лакове за нокти е пълен с прекрасна и колоритен дизайн, идеален подаръчен комплект за нокти за момичета-жени на рождени дни, празници, годишнини, Коледа, Свети Валентин и Деня на майката.【Избраните цветове】 : най-Новият и се посяват на гел-лак за нокти 6 червено-розово-кафяви цветове, за да направите ноктите си по-атрактивни, подходящи за всякакви празници, специални събития и всекидневен живот.Ние ще се погрижим за това и ще ви дадем задоволително решение.

Повече информация

Продукти в категория