.

.

Набор от Гелевых Лакове за нокти Candy Любовник, Коледен Гел-Лак Бяло, Червено, Прасковено, Златист Цвят С Блясък, UV-led Гел-Лак за нокти, Подарък за Момичета, Женски Комп?

Набор от Гелевых Лакове за нокти Candy Любовник, Коледен Гел-Лак Бяло, Червено, Прасковено, Златист Цвят С Блясък, UV-led Гел-Лак за нокти, Подарък за Момичета, Женски Комплект за Дизайн на Ноктите GH-05

Оценки на купувача:

BGN 6.35
Продукти
Налично за поръчка

【Гаранция за удовлетворение за вас 】 : Ако има някакви въпроси или притеснения по отношение на нашата гел-лак за нокти, моля, любезно ни уведомите по електронната пощаНие ще се погрижим за това и ще ви дадем задоволително решение. 【Трайни и полезен】 : Гел-лак за нокти Candy Любовник е изработена от нетоксични съставки, безопасен материал с ниско миризма. 【Салонное качество】 : Висококачествен гел-лак улеснява поставянето и неговата висока пигментация осигурява брилянтен финал, елегантен външен вид и перфектно покритие.Нашият гел-лак ще продължи 28 дни без чипс и отслаивания при правилно нанасяне.【Избраните цветове】 : най-Новият и се посяват на гел-лак за нокти 6 червени, розови, кафяви, златни цветове с блясък, който ще направи ноктите по-привлекателни, подходящи за всякакви празници, специални събития и всекидневен живот. 【Идеален подаръчен комплект за гелевых нокти】 : Набор от гелевых лакове за нокти е пълен с прекрасна и колоритен дизайн, идеален подаръчен комплект за нокти за момичета-жени на рождени дни, празници, годишнини, Коледа, Свети Валентин и Деня на майката.

Повече информация

Продукти в категория