.

.

Monja Разтвор За Удебеляване на ноктите, Набор от Твърди Гелове-строители, Твърди Гел За нокти, Гел-строител С Незалепващо покритие За ноктите С типсами, Гел За Удължа?

Monja Разтвор За Удебеляване на ноктите, Набор от Твърди Гелове-строители, Твърди Гел За нокти, Гел-строител С Незалепващо покритие За ноктите С типсами, Гел За Удължаване на нокти За изграждане на нокти, 3D която симулира

Оценки на купувача:

BGN 9.59
Продукти
Налично за поръчка

н съвети : Моля, пазете твърди гел за ноктите на хладно място.Ние насърчаваме жените да бъдат уверени в себе си, да се говори за красотата на ноктите си и да обичаш себе си. Вземете твърдо гел-строител с незалепващо покритие за ноктите.Можете да използвате твърд гел с незалепващо покритие за ноктите, за да се създадат множество зашеметяващ дизайн на ноктите с помощта на своето въображение и креативност. ? УСТОЙЧИВОСТ на ПОВЕЧЕ от 21 ДНИ : Гел-строител Monja за нокти не се втвърдява, не се разпространява и лесно се нанася новодошлите.Няма елементарно, каквито и да е остатъци. Украсете го и завърши.Не е необходимо в плъзгащи се разтвор и мономере.Този uv-гел може да се използва като гел за удължаване на ноктите, като UV лепило за акрилни нокти, меки гелевых нокти и прозрачен натиснете върху ноктите, като лепило за нокти с кристали и гел за скулптура нокти за резба по ноктите със собствените си ръце, 3 D моделиране и залепване на бижута и т.Насладете се на прекрасно пътешествие. Направете от него топчета и поставете на повърхността на нокътя.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси за нашия твердому гелю за изграждане на нокти с незалепващо покритие.Нужда от основен слой и най-горния слой.При прилагането на правото му да са достатъчни за повече от 21 дни.Не забравяйте да спрете употребата при възникване на алергични или други нежелани реакции.Преди употреба прочетете инструкциите за експлоатация.СЪВЕТИ : Моля, направете кожен тест преди употреба.Водени от нашата концепция за "КАЧЕСТВО И лекота на УПОТРЕБА са ЕДНАКВО ВАЖНИ", Monja се стреми да създават продукти за нокти по-високо качество и подобряване на опита на нашите потребители. ? ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И УДОБЕН ЗА НАЧИНАЕЩИ : Гел Monja Solid Builder за нокти е изработен с незалепващо текстура, и можете да го месене в различни форми ръчно.Ако тестото е лепкаво, моля, поставете в хладилника за 3-5 минути. ? КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ : 1. ?4 цвята 4-В-1 твърдо гел-строител за нокти : Monja Нокти Thickening Разтвор на комплект за нокти solid гел builder включва 4 гел-строител по 0,5 грама (прозрачно, бяло, розово, телесен цвят), пила за нокти, дръжка за скулптура на ноктите и 100 типсов за нокти.

Повече информация

Продукти в категория