.

.

Комплект за френски Маникюр Saviland - 4 бр. Стампер за дизайн на ноктите с Черен Гелевым Лак за нокти, френски Печат за нокти и Стъргало за Стампера за нокти за френски М?

Комплект за френски Маникюр Saviland - 4 бр. Стампер за дизайн на ноктите с Черен Гелевым Лак за нокти, френски Печат за нокти и Стъргало за Стампера за нокти за френски Маникюр Home САМ Salon

Оценки на купувача:

BGN 24.95
Продукти
Налично за поръчка

1 * стампер за нокти, 1 * черен гел-лак за нокти, 1 * пластмасова стъргалка и 10 брНашата силиконова корона за пробиване на ноктите е подвижна, което е удобно за клиентите да се свали за почистване.Дори начинаещ в маникюре с помощта на този комплект може лесно да се направи на кабинковия френч на ноктите си.Използвайте приложената чистящую уплътнение за бързо почистване на стампер за нокти. почистваща изтривалка.Успешно пазаруване ~.Може да се използва, е до 100 пъти. ?【Стилен гел-лак Pure Black】Гел-лак Saviland pure black е гладка формула и да се чувствате самовыравнивание, която осигурява гладко и лесно нанасяне. ?【Обновен силиконов печат за нокти】стампер Saviland за нокти е изработен от подобрен силиконов материал, той е по-здрав, устойчив на надраскване, леки и не оставя драскотини и следи след натискане на.Ако имате някакви въпроси по отношение на набор за пробиване на ноктите, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.?【Професионален комплект печати за нокти с френски връхчета】 Комплект печати за нокти Saviland включва в себе си всичко необходимо за създаване на френски маникюр.

Повече информация

Продукти в категория