.

.

CSTZZ 10 БР. Кърпи за ръце от Памук за възрастни, Клетчатое Кърпа за Ръце, процедури за Лице, Магическо Спортно Вафельное кърпа за Баня, 33x72 см (Цвят: бежов, размер: 10 бр.)

CSTZZ 10 БР. Кърпи за ръце от Памук за възрастни, Клетчатое Кърпа за Ръце, процедури за Лице, Магическо Спортно Вафельное кърпа за Баня, 33x72 см (Цвят: бежов, размер: 10 бр.)

Оценки на купувача:

BGN 43.67
Продукти
Налично за поръчка

Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс в 1-3 виж Гаранция за удовлетвореност : Ако не сте доволни от получения продукт, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа, благодаря!Кърпата на ивици от коралов кадифе в дълбока лента от меко и приятно за кожата, дышащее и удобно, впитывающее влага и лесно сохнущее Чист цвят : материал е от чист памук, без обработка на боя, за да направите чист цвят, използвайте го спокойни.Тъкан е фина текстура, мека на допир, не е лесно да се навива, не избледняват, не предизвиква дразнене на кожата, алергии. Закатывание шевове : равномерно пренасяне на подшивку, внимателно лежеше един конец, переплетите нишка плътно и здраво и лежеше един конец равномерно.Тип : Кърпа за лице Стил : Жаккардовая форма : правоъгълна Тип на набиране : тесен Възможност за инсталиране : сега, Височина : 120 гр. Модел : линия на модела, красива и щедра. Модел : линия на модела, красива и щедра. производство 1,32 тема : пухкави линия, добра способност да абсорбира и да вземе вода, плътен, мек и удобен. Контактната повърхност : мека и удобна, приятна на допир, което ви дава различно усещане за комфорт. Приложими хора : универсален Материал : 100% памук.Mailto : 2/4/10 бр Забележка : поради различния осветление и настройки на екрана цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението.

Повече информация

Продукти в категория