.

.

многофункционален инструмент snowflake 18 в 1, Стандартен многофункционален инструмент Snowflakes от неръждаема стомана с Подарък предавателна кутия, ключодържател и караб?

многофункционален инструмент snowflake 18 в 1, Стандартен многофункционален инструмент Snowflakes от неръждаема стомана с Подарък предавателна кутия, ключодържател и карабинер (черен)

Оценки на купувача:

BGN 56.70
Продукти
Налично за поръчка

【Многофункционален инструмент 18 в 1】 В нашия комплект включва невероятни 18 инструменти, отвертка с плосък нож, крестообразная отвертка, шестостенни винтове 3/4/5/6/7/8/16 мм, челни ключове 8/9/10/11/12/13 и 14 мм, тирбушон и т 【Малък и преносим】 Този мини-инструмент за създаване на снежинки, тежи само 2,82 грама и е с диаметър само 2,52 инча.Материал от неръждаема стомана Многофункционален инструмент за почистване на сняг е изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрави и издръжливи, за да можете да го използвате в продължение на дълго време. 【Широко приложение】 Джобен инструмент snowflake може предене винтове, отваряне на капака, ремонт на сноуборд, велосипеди, играчки и много други.Той е идеален за приключения на открито, на къмпинг, ски, сноуборд, спортни занимания, ремонт на сноуборд, велосипеди, играчки и така нататък.Можете да откриете за себе си прилагането му с помощта на своето въображение.Малък и лек мультитул snowflake - идеалният избор за любителите на активния отдих. Мультитул snowflake със специален дизайн във формата на снежинка - малък и елегантен, красив и идеален подарък за ваш скъп човек, приятел и така нататък.Малък и лек мультитул snowflake - идеалният избор за любителите на активния отдих. 【Малък и преносим】 Този мини-инструмент за създаване на снежинки, тежи само 2,82 грама и е с диаметър само 2,52 инча.Красив подарък за Деня на татко/човек /приятел.Пратката включва 1 х многофункционален инструмент "Снежинка" 1 х халка за ключове 1 х карабина 1 х чанта за съхранение. 【Широко приложение】 Джобен инструмент snowflake може предене винтове, отваряне на капака, ремонт на сноуборд, велосипеди, играчки и много други. 【Чудесен подарък за Деня на бащата】 Набор от инструменти snowflake се предлага с чанта за съхранение на ключодържател и карабинер, който можете да окачите на ключ и раница.Многократно използване на Инструмент snowflake 18-all-in-1 са много практични, може да се използва за активна почивка, като планинарство, къмпинг, туризъм, пътувания, приключения и така нататък. 【Многофункционален инструмент 18 в 1】 В нашия комплект включва невероятни 18 инструменти, отвертка с плосък нож, крестообразная отвертка, шестостенни винтове 3/4/5/6/7/8/16 мм, челни ключове 8/9/10/11/12/13 и 14 мм, тирбушон и т.

Повече информация

Продукти в категория