.

.

YnGia Самозалепващи Светоотражающая лента Светят в Тъмното Светещ Луминесцентна Нощен Защитен Стикер Зелена Светлина Защитно standalone, маркировъчна Лента на Стенни Де

YnGia Самозалепващи Светоотражающая лента Светят в Тъмното Светещ Луминесцентна Нощен Защитен Стикер Зелена Светлина Защитно standalone, маркировъчна Лента на Стенни Декоративни Аксесоари за сцената (20 мм * 5 м)

Оценки на купувача:

BGN 2.53
Продукти
Налично за поръчка

★ 【Лесна употреба】 Преди употреба, моля, уверете се, че повърхността е чиста и без прах, не залепва за всяка повърхност, като стъкло, дърво, тъкани, влакна, пластмасаЗдрава светоотражающая лента за велосипеди не избледнява под въздействието на горещите слънчеви лъчи или силен дъжд, както тогава, когато я видите за първи път.Здрава светоотражающая лента за велосипеди не избледнява под въздействието на горещите слънчеви лъчи или силен дъжд, както тогава, когато я видите за първи път. ★ 【Многоцелеви】 Декорирайте стената, вратата, прозореца, коридора, на пода; нощни тагове за знак за изход, стъпала, огради, чаши, съдове, на дистанционното управление, ключа на светлината.Кратък срок на годност, висока интензивност на светене. * Свети в продължение на 6-8 часа при излагане на пряка светлина не по-малко от 20-30 минути. * Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ви предлагаме безупречно обслужване!. Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас за най-доброто решение!.Спецификация : * Безопасност : инертен и нетоксичен * Лепило : непостоянен /отслаивающийся вид * Цвят на излъчване : зелен * Размер : 20 мм, широчина-5 м Функции : * Нашата светещ стикер, изработен от ролка самозалепваща винил лента. Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас за най-доброто решение!.Трябва само да абсорбират естествената светлина, това може да бъде дълго светят в тъмното. ★ 【 Висока производителност】 Гладка повърхност не е лесно да се поддава на съхранение прах, водостойкости и влагостойкости. ★ 【 Висока производителност】 Гладка повърхност не е лесно да се поддава на съхранение прах, водостойкости и влагостойкости. лесно се отстранява без остатък. ★ 【Многоцелеви】 Декорирайте стената, вратата, прозореца, коридора, на пода; нощни тагове за знак за изход, стъпала, огради, чаши, съдове, на дистанционното управление, ключа на светлината.

Повече информация

Продукти в категория