.

.

Sudemota Стенни Закачалка За дрехи Стенни Куки от Ковано Желязо Куки за Кухня и Баня Деревенское Ретро?Кука за Монтиране на Художествено Начало Палто на Закачалка За К?

Sudemota Стенни Закачалка За дрехи Стенни Куки от Ковано Желязо Куки за Кухня и Баня Деревенское Ретро?Кука за Монтиране на Художествено Начало Палто на Закачалка За Кърпи и Шапки Куки за дрехи Баня

Оценки на купувача:

BGN 1.00
Продукти
Налично за поръчка

Индустриална довършителни клапани създава прост и елегантен външен вид, който отразява модерният стилРазмерът на всяка кука е около 6,5 × 6 виж Добавете нотка на селски красота във вашия коридора, коридора, кухнята, шкафове купе, спалнята или на друго място. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.Подходящ за всяка стая - идеални, за да се закача на шапка, палто, кърпа и т.Трайно качество - насладете се на доживотен използване.Индустриална довършителни клапани създава прост и елегантен външен вид, който отразява модерният стил. Инсталацията за броени минути - ще получите всичко необходимо за бърза инсталация - майсторът не е необходимо!.Размерът на всяка кука е около 6,5 × 6 виж Трайно качество - насладете се на доживотен използване.Материал : желязо Размер : 6,5x6 см1. Снимки на продукта не включва други стоки, с изключение на куките за палто.Нашите декоративни куки от цели ковано желязо, изработени ръчно. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.

Повече информация

Продукти в категория