.

.

Индустриален Чилър вода CREWORKS 15L, Машина за водно охлаждане мощност 1 с. л. 8,7 gpm, Охладител за вода CW-6000 с вентилатор и ролки за Лазерно гравиране на CO2, Резаков, CNC Машин?

Индустриален Чилър вода CREWORKS 15L, Машина за водно охлаждане мощност 1 с. л. 8,7 gpm, Охладител за вода CW-6000 с вентилатор и ролки за Лазерно гравиране на CO2, Резаков, CNC Машини, Заваръчни апарати и много Други,

Оценки на купувача:

BGN 14.56
Продукти
Налично за поръчка

???????? ??????????? : Нашият вода охладител е оборудван с четири висококачествени ролки, които осигуряват лесна маневреност за вашата работилница за охлаждане на различно оборудване, както впускные и изпускателни отвори са изработени от висококачествена месинг за дълготрайна защита от корозия. могат да се охлади до 10700 BTU на час. ????????? ???? : Резервоар за вода с обем 4 литра (15 л) е затворен, за да се намали изпарението и гарантира дълъг услуга между заправками; прозрачно наблюдение прозорец ви позволява да знаете, когато дойде време, долейте. ???? ????????? : Тази индустриална система с водно охлаждане има вътрешни сензори, поддерживающими постоянна температура в рамките на 0,5 ° C и сообщающими ви с помощта на цифровия дисплей и сигнали, когато всичко върви гладко, и когато дойде време да се направят корекции.???????? ??????? : Охладител за вода CREWORKS CW-6000 използва стандартен хладилен агент R410a, за поддържане на чистотата и прохладата на вашите машини за лазерно рязане и гравиране, металорежещи машини с ЦПУ и оборудване за лазерно заваряване по време на работа; скорост на потока 8,7 gpm и компресор с мощност 1 с.

Повече информация

Продукти в категория