.

.

XJJZS Клещи На Присоске, Активни Мини-Хващам за Пейки, Настолни Има Менгеме, Тенис на Скоба за Пейки, се Хващам за направи си САМ Занаятите Мухъл, Определен Инструмент ?

XJJZS Клещи На Присоске, Активни Мини-Хващам за Пейки, Настолни Има Менгеме, Тенис на Скоба за Пейки, се Хващам за направи си САМ Занаятите Мухъл, Определен Инструмент За Ремонт

Оценки на купувача:

BGN 16.26
Продукти
Налично за поръчка

2 Задължително за всяка работилница, гараж, къща, офис, училищната лаборатория и т.Характеристики : Въртяща се на 1. Технически спецификации : Тип : настолни хващам Режим с : ръчни Цвят : сребрист Максимален размер на менгеме : 70 мм Ширина на менгеме : 70 мм Информация за опаковката : Размерът на опаковката : 20 см x 5 см x 10 cm Тегло на опаковката : 1200 g Опаковка в комплекта : 1 х въртяща се маса, Бележки : 1. гумени гъби предпазват от увреждане и да се гарантира запазването на деликатни части. Висококачествени материали осигуряват здравина и надеждност. Гумени гъби предпазват от увреждане и запазват деликатни детайли в безопасност.360 градуса корона със завъртане на 90 градуса, за да се уверите, че вашият проект е точно там, където трябва.Това на маса, менгеме, изработени от алуминиева сплав, който има малко тегло за обзавеждане в обращение.Висококачествени материали осигуряват здравина и надеждност.на въртящата се на 360 градуса глава със завъртане на 90 градуса позволява да се уверите, че вашият проект е точно там, където трябва. Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря!2.Забавянето с Т-образна скоба осигурява точна регулировка, а също така създава по-високо налягане.

Повече информация

Продукти в категория