.

.

Раница от три части, Цветна Чанта, Компютърна Бизнес чанта, Ежедневна чанта на рамото, раница с голям размер (1-Черен, един размер)

Раница от три части, Цветна Чанта, Компютърна Бизнес чанта, Ежедневна чанта на рамото, раница с голям размер (1-Черен, един размер)

Оценки на купувача:

BGN 3.00
Продукти
Налично за поръчка

Благодаря Ви! Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Чанта безупречно качество на изработката.Елегантен дизайн може да покаже красивите Си темперамент.Обикновено от Новия пакет идва Малко миризма, тя се разсейва в въздуха.Той е много подходящ за сватби, партита, бала, ежедневни чорапи, пътуване, офис дейности.Елегантен дизайн може да покаже красивите Си темперамент. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта. Чанта за месинджър, 1 бр.При транспортиране могат да възникнат малки гънки, но не се притеснявайте, след известна употреба всичко се връща в нормално състояние и не се отразява на външния вид и използване, моля, бъдете сигурни. Всички размери са измерени ръчно, са възможни отклонения на 2-3 см; 2.При транспортиране могат да възникнат малки гънки, но не се притеснявайте, след известна употреба всичко се връща в нормално състояние и не се отразява на външния вид и използване, моля, бъдете сигурни.Обикновено от Новия пакет идва Малко миризма, тя се разсейва в въздуха.Чанта безупречно качество на изработката.Чудесен подарък за вашия Приятел, на вашето семейство или за вас самите.Чудесен подарък за вашия Приятел, на вашето семейство или за вас самите.

Повече информация

Продукти в категория