.

.

Jiayouy 50 мм/2 инча Сгъваеми Панти за Задника от Неръждаема Стомана, Гардероб, Обков за Мебели за Дома, Панти с Крепежни Винтове, Сребърен Тон, 4 бр.

Jiayouy 50 мм/2 инча Сгъваеми Панти за Задника от Неръждаема Стомана, Гардероб, Обков за Мебели за Дома, Панти с Крепежни Винтове, Сребърен Тон, 4 бр.

Оценки на купувача:

BGN 3.96
Продукти
Налично за поръчка

Торцевая контур - това е инструмент за производство на врати и шкафовеИзработен от висококачествена неръждаема стомана 304, така че има висока якост и твърдост, както и по-добра устойчивост на корозия.Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, така че има висока якост и твърдост, както и по-добра устойчивост на корозия.Определяне на домашната врата или на вратата на гардероба, прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.Три линии могат да издържат на натоварването на вратата тегло от 50 кг. Дизайн за повишаване на производителността - Гладка работни панти за врати.Издръжлив дизайн Stronge и елегантен сатен правят тези панти за интериорни врати траен и изискано допълнение към всеки дом.Идеален за всички видове кашони, мебели, дверц шкафове, прозорци и така нататък.Параметри : Материал : неръждаема стомана Цвят : сребристо Точността на разположението на отвора : 6 Размер : (Открит) 50x35x1 мм /1,96 "х 1,37"x 0,03" (Д * Ш * Т) Размерът на монтажни отвори : 5 мм /0,2" (D); Ще получите : 4 * Съединители за пантите на гардероба 24 * Крепежни винтове. Дизайн за повишаване на производителността - Гладка работни панти за врати.

Повече информация

Material:
Stainless Steel
Color:
Silver tone
Precision location holes:
6
Size:
(Open)50x35x1mm/1.96x1.37x0.03(L*W*T)
Mounting Hole Size:
5mm/0.2(D);
YOU WILL GET:
4 * Cabinet hinges connectors:
24 * Mounting Screws:

Продукти в категория