.

.

4 Опаковки магнитни скоби за тежки условия на работа, 2,2-инчов много големи магнити-клипове, клипове, магнити за хладилник, силни магнитни скоби за бяла дъска, офис м?

4 Опаковки магнитни скоби за тежки условия на работа, 2,2-инчов много големи магнити-клипове, клипове, магнити за хладилник, силни магнитни скоби за бяла дъска, офис магнити.

Оценки на купувача:

BGN 3.00
Продукти
Налично за поръчка

2 инча (56 мм), с дължина 2,6 инча и тежи 3,68 унцияКутия панти, предназначени за осигуряване на траен запис.Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви предоставят денонощна онлайн послепродажную подкрепа. ?【Премиум качество】 Нашите магнитни скоби са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира тяхната устойчивост на корозия и дълготрайност. ?【Приятелско обслужване на клиенти】 Ние се ангажираме да предоставя превъзходно обслужване на клиенти.Кутия панти, предназначени за осигуряване на траен запис.Скоби снабдени закрепленным магнит, за да се предотврати приплъзване, а пружина панти осигуряват здрав и надежден захват. ?【Размер на магнитни скоби】 Всеки голям магнитен клип е с ширина 2. ?【Силни магнитни скоби】 Нашите тежкотоварни магнитни скоби са идеални за фиксиране, висящи и демонстрация на широк асортимент от стоки за домакинството. ?【Многофункционални магнитни скоби】 Тези магнитни скоби, универсални и могат да се използват за различни цели, като например подвешивание на снимки или календари, като притежателите на ключодържател или като скоби за писалки на бели дъски.Скоби снабдени закрепленным магнит, за да се предотврати приплъзване, а пружина панти осигуряват здрав и надежден захват.?【Размер на магнитни скоби】 Всеки голям магнитен клип е с ширина 2. ?【Многофункционални магнитни скоби】 Тези магнитни скоби, универсални и могат да се използват за различни цели, като например подвешивание на снимки или календари, като притежателите на ключодържател или като скоби за писалки на бели дъски.Тези магнитни скоби са идеални за фиксиране, окачване, демонстрации, закрепване или фиксиране на много предмети от бита.Те са идеални за използване в дома, в кухнята, в офиса или училището.На всяка опаковка се състои от четири магнитни стяга.

Повече информация

Продукти в категория