.

.

Съдържание на пакета 2 БР. Газова пружина За заключване на газта, 150 Н/33 паунда, се Отваря Само Надолу, вратата на достъпа на панти с газови пружини Забавяне на Отдръп?

Съдържание на пакета 2 БР. Газова пружина За заключване на газта, 150 Н/33 паунда, се Отваря Само Надолу, вратата на достъпа на панти с газови пружини Забавяне на Отдръпването на Крилото, Панти За вратите на кухненски

Оценки на купувача:

BGN 0.67
Продукти
Налично за поръчка

Една двойка прави една вратаПратката включва : 2 пневматични подпори за повдигане на вратата на гардероба Qrity; 10 Х винта.Тези влакчета компактният външен вид и максимално увеличават площта на кабинета, което ги прави идеални за употреба в ограничени условия.Една двойка прави една врата.Сигурно задържане в отворено и затворено позиции.Плавно движение и спиране.Лесно се монтира.Сигурно задържане в отворено и затворено позиции.Не изисква поддръжка. Лесно отваряне на врати и капаци.Компактен и атрактивен дизайн.Компактен и атрактивен дизайн.Не изисква поддръжка.Плавно движение и спиране.По-леко и тихо затваряне.Се отваря на 90 градуса. Гладко меко отваряне и затваряне се осигурява еднопосочен механизъм за затихване на ротационен маншон. * Тиха работа * Изработена от едно парче метал * Подходящ за всички видове врати от PVC, алуминий или дърво * Подходящ за всички видове висящи шкафове, врати, кутии * В комплект със скоби и крепежни винтове * Ключалка на капака сребрист цвят, никелированные монтажни скоби с гайки Което е включено в комплекта : 2 газови пружини Qrity Flap, за да се запази амортисьор, 10 винтове.Пратката включва : 2 пневматични подпори за повдигане на вратата на гардероба Qrity; 10 Х винта.

Повече информация

Продукти в категория