.

.

Вятърна Мелница, Котки, Кучета, Играчки, Аксесоари За Котки, Смешни Котка, Преминаващ Топката, Автоматичен Фидер (Червен)

Вятърна Мелница, Котки, Кучета, Играчки, Аксесоари За Котки, Смешни Котка, Преминаващ Топката, Автоматичен Фидер (Червен)

Оценки на купувача:

BGN 49.75
Продукти
Налично за поръчка

Той е силен и издръжлив, и котка не си навредятКогато основният корпус се върти, котешки закуски падат на отвори за изтичане, за да привлече интереса на котката към играта. [Конструкция с голям вендузата] Конструкция с мощен вендузата ви позволява да поемете продукт на всяка повърхност, като дървени подове или неравен терен, като врати, прозорци, стени и може да се накисва вертикално или хоризонтално. [Конструкция, въртящи се колела] Нов и оригинален дизайн на колелата позволява котка се върти колело на 360 ° вертикално по време на играта с малко усилия, което увеличава удоволствието от детски играчки.Когато котката си играе с тази играчка, това може да подобри нейната интелигентност, а също така забавят скоростта на ядене на храна на котката, ефективно я предпазва хранителна здраве.Котка може да се върти, това е продукт с малко усилия.Котка може да се върти, това е продукт с малко усилия.Тези многобройни проекти може да повиши интереса на котката към играта. [Конструкция на въртене на основния корпус на 360 градуса] Когато котката играе, цялата играчка може свободно да се завърта на 360 ° в хоризонтална посока, лесно усилие, което може да се върти по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка. [Продукт за трайно и лесно за използване] Тази играчка е изработена от екологично чист и полезен материал ABS и TPR.Пространството на сцената е по-голяма.Процесът на използване е прост, и те могат да се ползват в продължение на дълго време. [Многофункционална играчка за дырявой котки] Това е многофункционална играчка за дырявой котки.Пространството на сцената е по-голяма. [Многофункционална играчка за дырявой котки] Това е многофункционална играчка за дырявой котки.Общи издънка е стабилна, и я лесно се разглобява.Тези многобройни проекти може да повиши интереса на котката към играта.Махнете мека гумена тапа отгоре и добавяйте котешки храна или закуски директно. [Конструкция с голям вендузата] Конструкция с мощен вендузата ви позволява да поемете продукт на всяка повърхност, като дървени подове или неравен терен, като врати, прозорци, стени и може да се накисва вертикално или хоризонтално. [Конструкция на въртене на основния корпус на 360 градуса] Когато котката играе, цялата играчка може свободно да се завърта на 360 ° в хоризонтална посока, лесно усилие, което може да се върти по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка.

Повече информация

Продукти в категория