.

.

Вратата се Контур на кабинета Homoyoyo Ъглови Панти кабинет Панти кабинет Лицева Рамка Панти шкаф Кухненски Панти Фиксирана Линия на Кабинета Удебелена Хидравлична Л?

Вратата се Контур на кабинета Homoyoyo Ъглови Панти кабинет Панти кабинет Лицева Рамка Панти шкаф Кухненски Панти Фиксирана Линия на Кабинета Удебелена Хидравлична Линия Метална Панта Жаба Мрамор

Оценки на купувача:

BGN 2.00
Продукти
Налично за поръчка

Пантите на гардероба : Безударный Хидравличен метален фиксиран пантите на гардероба, Тъпо Буфер врата на панта за чекмедже, прозорците на пантите на гардероба, Средната кривина врати пантите на гардеробаПанти кухненски шкаф : Подходящ за кабинет с рамка. - С разположени отвори за по-стабилно фиксиране, контур шкаф с фиксиран срок на служба.Панти кухненски шкаф : Подходящ за кабинет с рамка. - Цвят : Сребрист секретни пантите на гардероба.Вградени панти на гардероба : пантите са снабдени с вградени амортисьори за меко, безопасно и бавно затваряне.Скрити мебелни панти : метал Качество, изпитани на ефективност и дълготрайност на целия срок на служба. - Лесен за инсталиране и бърз демонтаж.панти за вратите на гардероба Предимство на панти е лесен за настройка, която всеки може да се изпълни с помощта на отвертка, лесен и не изисква пробиване.Скрити мебелни панти : метал Качество, изпитани на ефективност и дълготрайност на целия срок на служба. - Размер : Приблизително 8x3,5x2 м панти за кухненски шкафове.Пантите на гардероба : Безударный Хидравличен метален фиксиран пантите на гардероба, Тъпо Буфер врата на панта за чекмедже, прозорците на пантите на гардероба, Средната кривина врати пантите на гардероба. - Панти могат да бъдат в кухнята, в тоалетната или друго влажно място врата на панти.Осъществяване на списък 1 x контур Характеристики - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока панти на гардероба.

Повече информация

Продукти в категория