.

.

Luxshiny Скоба за консервени Кутии Сгъваема двойна котела Кошница за Котел От Неръждаема Стомана За Улавяне Кутии Устройство За Повдигане на Кутии С Широко Гърло Гуме?

Luxshiny Скоба за консервени Кутии Сгъваема двойна котела Кошница за Котел От Неръждаема Стомана За Улавяне Кутии Устройство За Повдигане на Кутии С Широко Гърло Гумена Дръжка Скоба За Консерви Устойчиви Стерилизующие

Оценки на купувача:

BGN 3.00
Продукти
Налично за поръчка

СКОБА за БУТИЛКА за хранене - Извита дръжка, удобен за хващане и лесен за използванеЗахват ЗА КОНСЕРВИ - Елегантна форма и дизайн. Захват за кухненски бутилки -скоби срещу печене, бутилки, държач за котел, държачи за консерви, гребец за чаши, специално за улавяне на кутии за домашна кухня, бар и ресторант., Скоба за банките с гумена дръжка.Осъществяване на списък 1 х Скоба за бутилка Характеристики -Размер : 27,00 X8,50 X0,70 см / 10,61 X3,34 X0 Маша за готвене на пара.Маша за стерилизация на бутилки с Удобни инструменти за безопасно извличане на най-горещите бутилки от микровълнова печка или духови шкафове.ЛИФТ ЗА КОНСЕРВЕНИ КУТИИ - също може да служи като прекрасен клип за бебешки бутилки, използвайте го, за да вземе бутилка за варене на вода. -Материал : метални и пластмасови щипки за стерилизация -Удължаване на дръжките е полезно за предотвратяване на изгаряния и защита от высокотемпературного двойка с кухненски захват за бутилки - си бебешки бутилки, буркани и т.метал и пластмаса.за приемане на бебешки бутилки, буркани,. подемник за кухненски кутии, Изработени от метал и пластмаса, да не е податлив на корозия, е трайна и се отличава с висока носеща способност.

Повече информация

Продукти в категория