.

.

Сладки Шестнадцатилетний Фон За Украса на парти по случай рожден Ден, Синя Снежинка, Сребърна Корона, Блестящ Фон За Снимка на 16-ти рожден ден, Банер за Тортата, Мног

Сладки Шестнадцатилетний Фон За Украса на парти по случай рожден Ден, Синя Снежинка, Сребърна Корона, Блестящ Фон За Снимка на 16-ти рожден ден, Банер за Тортата, Много Голям Подпори За декора на стените (73 х 50)

Оценки на купувача:

BGN 39.78
Продукти
Налично за поръчка

? Този фон може да се окачи в стаята на стена, врата, дори и на улицата, в дърветата, в крайна сметка, навсякъде, където ви харесва, надявам се да ви хареса рожден ден? Добре дошли в нашата чудесна парти!Нека ви покажа всичко за идеалната парти по случай рождения ден!Така че скоро ще имате възможност да усетят тръпката и атмосферата на партито.Просто трябва до конец на въжето, които са приложени, и да го закачите на удобно място. ? Висококачествен материал : Фон е изработена от висококачествен полиестер, който е здрав, принт ярък, колоритен, модели не изчезват. ? Лекотата на монтажа : голям размер на 73 "x 50", лесен за използване, с 5 дупки, изпълнени с ментални на пръстените".

Повече информация

Продукти в категория