.

.

Сгъваема стойка за таблет съвместима с мобилни телефони, iPad, iPhone, Lenovo, Samsung Galaxy Tabs, максимална подкрепа на 13 инча, преносима и сгъваема регулируема настолна поставка

Сгъваема стойка за таблет съвместима с мобилни телефони, iPad, iPhone, Lenovo, Samsung Galaxy Tabs, максимална подкрепа на 13 инча, преносима и сгъваема регулируема настолна поставка за IPAD.(Поставка за таблета -Черна)

Оценки на купувача:

BGN 3.89
Продукти
Налично за поръчка

[Сгъваем и преносим] Притежателя на таблета напълно се сгъва и има малък и лек дизайнМожете да използвате държачи за таблети в кафенета, офиси, апартаменти и на общите помещения, които ще ви донесе удоволствие.Можете да го носите в джоба или в чантата си компютъра. [Широко съвместим] Съвместим с всички планшетами и мобилни телефони в рамките на 13 инча, поддържа Surface, i Phone, Lenovo, SAMSUNG Galaxy Tabs, универсална стойка за ipad.Регулируема поставка за таблета, избор на най-удобен ъгъл на гледане, намаляване на умората след като го използва, да го сгънете и приберете далеч, за да не заема много място. [Гаранция] Ако имате някакви въпроси относно покупка на продукти Dluno или смятате, че тя не отговаря на рекламен изисквания, моля не се колебайте да се свържете с нас, можете да изберете възстановяване или замяна и да се насладите на безрискови покупка. x (стойка за таблет черен) Характеристики на продукта : Притежателя на таблета е удобно да се носи, повърхността на анодирована.Можете да го носите в джоба или в чантата си компютъра.Той използва двухосный дизайн, гъвкава и стабилна ротация.Конструкция от алуминиева сплав не е голям по тегло, и можете да го носите със себе си, че е много подходящ за пътуване. [Устойчивост на хлъзгане] Висококачествени материали от алуминиева сплав + нескользящая тампон за крака + двухосный дизайн, гумена тампон на конзолата може да защити вашето изделие от всякакви драскотини и подхлъзване. [Устойчивост на хлъзгане] Висококачествени материали от алуминиева сплав + нескользящая тампон за крака + двухосный дизайн, гумена тампон на конзолата може да защити вашето изделие от всякакви драскотини и подхлъзване. [Регулируема височина] Регулируема стойка за таблети, избор на най-удобен ъгъл на гледане, контрол на времето и честотата поглед на екрана Може да облекчи болката в гърба и умора врата. [Сгъваем и преносим] Притежателя на таблета напълно се сгъва и има малък и лек дизайн.

Повече информация

Продукти в категория