.

.

CGBE Лепило Куки, 5 бр. Стенни Куки за Окачване на Тежки 13 паунда Прозрачни Безшевни Самозалепващи Куки с двойна Глава, Водоустойчиви и маслоустойчив Големи Подвижни ?

CGBE Лепило Куки, 5 бр. Стенни Куки за Окачване на Тежки 13 паунда Прозрачни Безшевни Самозалепващи Куки с двойна Глава, Водоустойчиви и маслоустойчив Големи Подвижни Куки за Кухня, Вана, душ

Оценки на купувача:

BGN 3.46
Продукти
Налично за поръчка

【Лесна употреба и използването на многократна употреба】 : Просто почистете и подсушете повърхността, след това нанесете лепило куката върху гладка повърхност 【Големи куки за тежки условия на работа】 : Нашите стенни куки издържат на £ 13, не е необходимо да нокти и тренировка.【Качествен материал】 : Самозалепващи стенни куки произведени от висококачествен PVC и неръждаема стомана SUS 201, от обратната страна нанесено твърдо лепило, която осигурява високо качество и дълготрайност. 【Прозрачен дизайн】 : Стилни прозрачни самозалепващи стенни куки, почти бесследные и невидими, които са напълно подходящи за красива украса на дома, особено подходящи за окачване на аксесоари за душ или вана в банята или за окачване на кухненски прибори и инструменти в облицована с плочки задния панел!.Нашите лепкава куки са прозрачни и невидими, са чисти и опрятны, не оставят следи и имат дълъг живот. 【Широко приложение】 : Висящи самозалепващи куки се използват широко в банята, кухнята, бижута, включително и на тавана куки, куки за дрехи, кукички за ключове, кука за чанта, кука за растенията, кука за хавлиени кърпи, куки за картини, също са идеални за коледни гирлянди и коледен венец.Супер водоустойчив и маслостойкая, устойчивост на високи и ниски температури.

Повече информация

Продукти в категория