.

.

Нашийник-Кърпа За домашни любимци с Беличьей красива глава - Сладък Яка-Шал - Кърпа За Кучета с домашен любимец принтом (L)

Нашийник-Кърпа За домашни любимци с Беличьей красива глава - Сладък Яка-Шал - Кърпа За Кучета с домашен любимец принтом (L)

Оценки на купувача:

BGN 2.33
Продукти
Налично за поръчка

Нека вашият домашен любимец се откроява с тази банданой-ошейником за домашни любимциНа вашия домашен любимец ще го харесат, а забрадка ще направи вашето дете красив и сладък.Сладко - това е мека, удобна, дишаща, лесен материал за грижа за кожата, ефективно защитава кожата и козината на вашия домашен любимец.Търсите нещо по-различно?Беличье личице съвсем изумително.Сладурско е разработен и отпечатан в Калифорния. - 6,94 "x 4,125" x 4,125", 12 "x 7,3 х 7,3" и 14,5 "x 9"x 9". Качество и трайност - Муцуната протеини е изработена от качествен полиестер, който е мек и удобен за носене вашия домашен любимец.Нека вашият домашен любимец се откроява с тази банданой-ошейником за домашни любимци.Симпатична фигурка разработена и отпечатана в Калифорния.Беличья муцуната се предлага в 3 размера.Може също да се използва като аксесоар за празничния костюм за създаване на топла и приятна атмосфера.Лесен за почистване : Беличью лицето му могат да се мият и използват многократно. Качество и трайност - Муцуната протеини е изработена от качествен полиестер, който е мек и удобен за носене вашия домашен любимец. Беличья муцуната се предлага в 3 размера.

Повече информация

Продукти в категория