.

.

Търпението ми подверглось теста - Забавен комплект за бродиране за възрастни. Точно отпечатана цветно изображение с размери 6х4 на 18-инчов черно-бяло платно. Коприн?

Търпението ми подверглось теста - Забавен комплект за бродиране за възрастни. Точно отпечатана цветно изображение с размери 6х4 на 18-инчов черно-бяло платно. Копринени конци, с високо качество, инструкции за производство

Оценки на купувача:

BGN 22.50
Продукти
Налично за поръчка

Изискан еднослоен копринени конци за бродиране са включени в комплекта благодарение на своя интензивен цвят, красота глиц, здравина и лекота на използване Дизайн в стил поп-арт или комикси с размери 6 x 4 инча нанесен цветен печат на 18 дупки в инчов черно платно.ВСИЧКО В комплект.Нарежете платно с размери 9 х 7 см, за да ви помогне с размер под-рамка.Необичаен дизайн и умение да бродирам кръстопът, подобно на влюбен кръстат бод, но е по-лесно - просто следвайте цветен рисуване върху платно.НИВО НА МАЙСТОРСТВО.Напреднали начинаещи и по-горе. иглата, инструкции за вышиванию.Нарежете платно с размери 9 х 7 см, за да ви помогне с размер под-рамка.Това уникално произведение на изкуството ще се превърне в чудесен персонализирани подарък.НИВО НА МАЙСТОРСТВО.СШИВАЙТЕ НА РЪКА ИЛИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ РАМКА.КОПРИНЕНИ КОНЦИ PLANET EARTH PEPPERPOT за даване на блестящ блясък и лесно шиене на допир. - вашите приятели и близки ще оценят вашата грижовност. иглата, инструкции за вышиванию. Дизайн в стил поп-арт или комикси с размери 6 x 4 инча нанесен цветен печат на 18 дупки в инчов черно платно.КОПРИНЕНИ КОНЦИ PLANET EARTH PEPPERPOT за даване на блестящ блясък и лесно шиене на допир.

Повече информация

Продукти в категория