.

.

Игри фон за нощни партита Ticuenicoa в черно-златна лента, Фон За Снимка, Игра За Рожден Ден, Аксесоари за Партита За Деца и Възрастни, за Декорация, за игри, Маса за торта ?

Игри фон за нощни партита Ticuenicoa в черно-златна лента, Фон За Снимка, Игра За Рожден Ден, Аксесоари за Партита За Деца и Възрастни, за Декорация, за игри, Маса за торта в Душата на детето, Подпори за Фотобудки 5x3

Оценки на купувача:

BGN 4.74
Продукти
Налично за поръчка

Уважаеми клиенти : Ние вярваме качеството на обслужване на клиентите и тяхната удовлетвореност наш основен приоритетАко бръчки има, можете да се изгладят ги следния метод. Можете да използвате парна ютия, внимателно гладя от обратната страна при ниска температура, моля, не гладьте на едно и също място твърде дълго, за да се предотврати повреда на материала.Описание на продукта Размер : 5x3 метра Цвят : играта Забележка : Стойки за фон или, осветление в комплекта не са включени съдържание на Пакета : 1 х винил фон за снимки (сгъване) На материала : Винил1. Плътно завийте го патрон и изчакайте една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки.При необходимост можете да прогладить фон с обратна страна (без изображение) за премахване на бръчки.Използвайте поставка за фон, клип или фотооборудование, ефект на стрелба ще е по-добре.Характеристика : Лек, лесно се сгъва и да се пренася, лесен за почистване, здрав и издръжлив, изображения с висока резолюция, реалистична фигура, художествен ефект. Полезни съвети : В комплекта е включен само за фон.Размер : 5 (Ш) х 3 (В) ft / 1,5 м широчина х1 м височина.Тематичен фон за рождения ден на идеално подхожда на вашият празник и ще добави атмосфера на радост във вашия дом.Благодарение на големия размер, той предлага на гостите си весел и стилен начин да запомни този ден. Фон не включва подложки или осветление. Фон тънък, лек, неотражающий и траен, без джоб отгоре, подходящ за парти, празник, сватба, рожден ден, новородени, деца, на студийната, клубна, событийной или домашна фотография, декорации и т. Ако влакчета не, можете да се залепи до стената с помощта на двустранния на лентата.Благодаря ви за подкрепата!. идеален за студийната, клубна, событийной или домашна фотография и т.

Повече информация

Продукти в категория