.

.

Начало на кабинета Хардуер Врата на Панта 40шт Старинен Замък От С Сплав във формата На Рог, Декоративна Лапне Куката, Подарък Дървена Ковчег За Бижута, Окачени Закл?

Начало на кабинета Хардуер Врата на Панта 40шт Старинен Замък От С Сплав във формата На Рог, Декоративна Лапне Куката, Подарък Дървена Ковчег За Бижута, Окачени Заключване 2933 мм + Винт + Кутия за съхранение

Оценки на купувача:

BGN 1.00
Продукти
Налично за поръчка

н38 Цвят : бронзов забележка : 1. Всяка врата контур се произвежда в завода от трайни материали, и всяка подробност е изпипана до най-малкия детайл, така че можете да бъдете сигурни, че вашият гардероб ще бъде добре изработен и по-трайни. Дисплей разлика в цвета може да варира, моля, разберете. С необходимата здравина и дълъг срок на употреба, те също ще имат устойчиви на корозия имоти в следващите няколко години. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс в 1-5 мм 2.Идва със сладка малка пластмасова прозрачна коробочкой за по-удобно и безопасно съхранение на мини-панти и винтове за дърво. Характеристики на 100% абсолютно нови.Издръжлив и лесен за инсталиране с доста малка пластмасова прозрачна коробочкой за по-удобно и безопасно съхранение на мини-панти и винтове за дърво.Използва се за старите дървени кутии книги, кутии за бижута, подарък кутии, вино, кутии, кутии за инструменти, шкафове, тумбочек и т. Материал : Желязо обтегач Размер : прибл.Издръжлив и лесен за инсталиране.Използва се за старите дървени кутии книги, кутии за бижута, подарък кутии, вино, кутии, кутии за инструменти, шкафове, тумбочек и т. 100% е абсолютно нов.Всяка врата контур се произвежда в завода от трайни материали, и всяка подробност е изпипана до най-малкия детайл, така че можете да бъдете сигурни, че вашият гардероб ще бъде добре изработен и по-трайни.

Повече информация

Продукти в категория