.

.

Силиконов титуляр за кучешки яка Galaxy SmartTag (2 опаковки), Водоустойчив калъф Samsung Smart Tag + Plus Finder Tracker за домашна котка, Защитен притежателя Sam Sung GPS, съвместима с ошейника?

Силиконов титуляр за кучешки яка Galaxy SmartTag (2 опаковки), Водоустойчив калъф Samsung Smart Tag + Plus Finder Tracker за домашна котка, Защитен притежателя Sam Sung GPS, съвместима с ошейниками за кучета (черен

Оценки на купувача:

BGN 3.00
Продукти
Налично за поръчка

Следете за домашни любимци с по-малко безпокойство, с помощта на своя телефон на Samsung и SmarttagТой може надеждно задържане на етикет.Като голдън ретривър, хъски, аляска маламут, corgi, чихуахуа, немска овчарка, пудел .Той може надеждно задържане на етикет.По-тънки уши кабели, да не принуждавайки вашия домашен любимец, се чувстват неудобно.Като голдън ретривър, хъски, аляска маламут, corgi, чихуахуа, немска овчарка, пудел . 【Водоустойчив и анти-мръсен 】 Отлична водо - и грязеустойчивость прави титуляр за чанти идеално защитно устройство за копателей, плувци и игрив кученца. 【ИЗДЪРЖА ВРЕМЕ взъерошивания】 Калъф-яка Smart Tags за кучета професионално проектирани за Samsung Galaxy Smart и Smart Tags + plus, който защитава вашите стикери от драскотини, ухапвания и облизывания. 【УНИВЕРСАЛНА засаждане】 Things Bag collar holedr эргономичен на практика за всички видове кучета.По-тънки уши кабели, да не принуждавайки вашия домашен любимец, се чувстват неудобно. 【ИЗДЪРЖА ВРЕМЕ взъерошивания】 Калъф-яка Smart Tags за кучета професионално проектирани за Samsung Galaxy Smart и Smart Tags + plus, който защитава вашите стикери от драскотини, ухапвания и облизывания. Маломерни и не са обемисти, те са идеални за малки, средни и големи кучета.Следете за домашни любимци с по-малко безпокойство, с помощта на своя телефон на Samsung и Smarttag. Полукръгла конструкция на ухото линия, съвместима с ошейниками за домашни любимци други размери (ширина 0,6-1,2 инча). 【УНИВЕРСАЛНА засаждане】 Things Bag collar holedr эргономичен на практика за всички видове кучета. Полукръгла конструкция на ухото линия, съвместима с ошейниками за домашни любимци други размери (ширина 0,6-1,2 инча).Вашето куче вольна преобърне колкото си пожелаете!.

Повече информация

Продукти в категория