.

.

Голяма Ковчег за бижута Frebeauty, 6 Нива Органайзер за бижута от изкуствена Кожа с ключалка, Многофункционален Калъф за съхранение с Огледало, Държач за Аксесоари с 5 че

Голяма Ковчег за бижута Frebeauty, 6 Нива Органайзер за бижута от изкуствена Кожа с ключалка, Многофункционален Калъф за съхранение с Огледало, Държач за Аксесоари с 5 чекмеджета за Обеци, Колиета, Гривни (Перлено Бял)

Оценки на купувача:

BGN 2.67
Продукти
Налично за поръчка

5*1Освен това, в най-горния слой има голямо огледало, 6 мрежи и 7 прорезей за пръстените.Размери 6 клетки на повърхностния слой на съставляват 2,8 * 2,2 * 1,2 инча; размери на всяка клетка кутия с 20 клетки представляват 1.3 ; мрежа 12 е 2.Този органайзер за бижута може да побере почти всичките си различни декорации и аксесоари в ежедневния живот.Цвят : Черно/ Черно-бял/Сив/Тюркоаз/Лилаво / розово.3 най-големи показатели на окото 7.Размери : 10½ Л * 6½ W * 11 Ч инча. ✅ Добре обмислен дизайн : за Да ви е по-лесно да се обличаш себе си, ние предвидливо встроили огледало в капака на кутията; Лъскава закопчалката в горната част на капака, което прави цялата полето по-елегантна и сигурна; Всички прегради в чекмеджето кутии могат да бъдат отстранени в съответствие с вашите различни нужди; Тези данни се вземат под внимание красота и практичност. ✅ Подробен размер : Този голям куфар има размери 10½ Л * 6½ W * 11 Ч инча в затворено състояние. Материали : изкуствена кожа. ✅ Идеален подарък : Благодарение на тънък майсторство на изработката и изящно обков тази голяма ковчег за бижута ще се превърне в идеален подарък за свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа, рожден ден, на вашата майка, приятелка, колеги или някоя друга важна жена в живота си.3 и окото, на 2 е 3. ✅ Материал премиум-клас : Общата рамка на тази кутии за бижута, която е достатъчно здрава, за да побере тежък грим, за бижута или нещо подобно; Обвивка от висококачествен полиуретан прави ковчег по-здрава и лесна за оформяне, можете лесно да го избършете с влажна кърпа.

Повече информация

Продукти в категория