.

.

Кожен калъф-портфейл SURAZO Съвместим с Apple iPhone 12 и 12 Pro - 3 слота за карти, RFID и джоб за пари - Стабилна магнитна закопчалка С функция за влакчета - флип-надолу корица-фоли?

Кожен калъф-портфейл SURAZO Съвместим с Apple iPhone 12 и 12 Pro - 3 слота за карти, RFID и джоб за пари - Стабилна магнитна закопчалка С функция за влакчета - флип-надолу корица-фолио от естествена италианска кожа

Оценки на купувача:

BGN 20.89
Продукти
Налично за поръчка

✅ 【Защитете вашия телефон】 Калъф само за : i Phone 12 6,1-инчов и i Phone 12 Pro 6,1-инчовМожете лесно да превключвате в пейзажна режим за гледане или видео стрийминг.Този кафяв калъф осигурява безпроблемно безжично зареждане. ✅ 【Калъф за телефон от естествена кожа】 - Този кожен калъф-за награда показва перфектен баланс между лукс и защита благодарение на италиански кожаному материала, придающему вашето устройство отличен външен вид. ✅ 【Удобство, тъй като няма друго】 - Този калъф-награда за телефона е с размер на отворите и джоб, така че можете да носите със себе си до три картички и малко пари за път.Винаги носете със себе си стоки от първа необходимост по всяко време и на всяко място!". ✅ 【Универсален дизайн на каботажните】 - Нашият калъф за мобилен телефон с джоб удобно оборудвана с удобна функция за преглед с влакчета. ✅ 【Блокира RFID обиране】 - Нашите тънък калъф-портфейла-за награда подсилен RFID-блокиратором за допълнителна защита от опити за обиране. ❌ Не е подходящ за други устройства / модели!Защитете вашето устройство от тежки условията на ежедневна употреба.Този кожен калъф за мобилен телефон е съвместим с i Phone 12 6,1 инча и i Phone 12 Pro 6,1 инча, като го предпазва от случайни падания и удари.

Повече информация

Продукти в категория