.

.

Бейзболна витрина с автограф Коуди Беллинджера Лос Анджелис Доджърс и шампиона на Националната лига през 2018 г. в Сублимированном формата с Участието на бейзболни ?

Бейзболна витрина с автограф Коуди Беллинджера Лос Анджелис Доджърс и шампиона на Националната лига през 2018 г. в Сублимированном формата с Участието на бейзболни топки с автографи

Оценки на купувача:

BGN 108.33
Продукти
Налично за поръчка

Този бейзболен топката е собственоръчно подписан Коуди БеллинджеромАко продуктът не е подписана или не е бил използван в играта, холограма не ще бъде включена в сувенири Коуди Беллинджера. Той също идва с индивидуално пронумерованной голограммой, защитена от неоторизиран достъп, от Fanatics Authentic. с помощта на тази сбирка витрини.Този е официално лицензиран калъф е с размери от 10 "x 5" x 5,5".Този процес помага да се гарантира, че закупения продукт е автентичен и елиминира всяка възможност за припокриване или измами.Акрилна витрина се предлага с образа, sublimated табелка с името и черна акрилна основа с ръкавица златист цвят.За да сте сигурни в автентичността, с може да видите онлайн.Той също е снабден с прозрачна акрилна свалящ се капак.Той е получена под егидата на програмата за удостоверяване на MLB и може да бъде тестван в неговата пронумерованной голограмме в MLB.Категория : Бейзболни топки с автографи.Празнувайте победата на "Лос Анджелис Доджърс" в Националната лига през 2018 г.Сувенири "Лос Анджелис Доджърс".Ако има автограф, включва индивидуално пронумерованную с, защитена от неоторизиран достъп.

Повече информация

Продукти в категория