.

.

KINGX Ковчег За Бижута Стъклени Козметични Кутии За Бижута Прахоустойчив Кутия За Съхранение на Витрина Органайзер Кутия за Обеци, Пръстени, Колиета Червило Настолн?

KINGX Ковчег За Бижута Стъклени Козметични Кутии За Бижута Прахоустойчив Кутия За Съхранение на Витрина Органайзер Кутия за Обеци, Пръстени, Колиета Червило Настолна Довършителни jewlwey Организатор Контейнер

Оценки на купувача:

BGN 0.33
Продукти
Налично за поръчка

майка, приятелка, съпруга, дъщеря, колега или приятел, дайте я най-добрата, тя ще бъде благодарен, че вечноЕдна чудесна идея за подарък : елегантен и луксозен дизайн го прави идеален подарък за вашия любим човек, т. Тъй като е ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 0-3 см, благодаря.Той е много подходящ за специални случаи, като например предложение за брак, годеж, сватба, рожден ден и годишнина.Златар витрина ще спести място в чекмеджето си, който е много подходящ за организиране на бижута или професионална демонстрация. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете. Премахване на стоки, които не са показани на снимките на стоката.Той е много подходящ за специални случаи, като например предложение за брак, годеж, сватба, рожден ден и годишнина. Преди покупка, моля, проверете размера и цвят.Той е различен стил и добра воздухонепроницаемостью, че може да играе определена роля в предотвратяването на замърсяване слой и защита на любовта бижута.Той е различен стил и добра воздухонепроницаемостью, че може да играе определена роля в предотвратяването на замърсяване слой и защита на любовта бижута.Медна рамка е изрязана ръчно, сварена, внимателно полира, поставена на стъкло, приятна на пипане, не е без аромат и може по-добре да защитите вашия работен плот. 2 Огледален материал с висока разделителна способност, чист вътрешен вид. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага!Перфектна украса : Уникален дизайн, което го прави чудесно украшение на тоалетна масичка.Една чудесна идея за подарък : елегантен и луксозен дизайн го прави идеален подарък за вашия любим човек, т.

Повече информация

Продукти в категория