.

.

Стикер за водача-Студент StickersEye, Знаци за Безопасност за Начинаещи Шофьори, Красиви Стикери, Стикери за Автомобили, Винил За Автомобили, Стикери | Леки и Товарни авт?

Стикер за водача-Студент StickersEye, Знаци за Безопасност за Начинаещи Шофьори, Красиви Стикери, Стикери за Автомобили, Винил За Автомобили, Стикери | Леки и Товарни автомобили, Всички Видове превозни Средства | 6

Оценки на купувача:

BGN 3.00
Продукти
Налично за поръчка

ние сме единствените, които предлага една нова и уникална цифрова проектиране на Висококачествени, надеждни и дълготрайни, етикети и стикери, водоустойчиви и устойчиви на uv радиацияАвтомобилни стикери и отличителни знаци за студенти-шофьори - знак за сигурност, те призовава всички други шофьори да бъдат внимателни; изработени от висококачествен винил. Може да се прилага върху различни повърхности, като например автомобили, камиони, мотори, лаптопи, мобилни телефони, бутилки с вода, бележка книги, чаши, чаши, калъф за смартфон, врати, стъкла, багажник, броня, огледало, каска и много други.Преди прилагането на етикета, моля, почистете и подсушете повърхността. ✔ Важно за начинаещите шофьори-студенти. ♥ Съвсем нови уникални студентски етикети и прозорец винетка за шофьори ♥ Нашите креативни дизайнери ще изработят за вас най-модерните дизайни.Лента за носене, която ние използваме в нашите продукти, е ясно, че по-лесно нанасяне. ✔ Перфектен подарък за Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, Нова година, подарък за рожден ден за деца, момчета и момичета.Знаци за безопасност за начинаещи шофьори, разработен с особено внимание ✔ Тези проекти ще бъдат чудесно допълнение към вашата колекция от стикери. моля, не забравяйте да проверите оригинални размери, посочени в заглавието на стикери.Тези автомобилни стикери достатъчно здрав, водоустойчив и устойчив на солнцезащитному крему и uv радиация.Използвайте вътре и извън помещенията - добре се поставя на гладка твърда повърхност, като бутилка с вода, лаптопи, автомобили, камиони, бележка книги, калъфи за смартфони, врати, стъкла, багажник, броня, огледало, каска и т.Идеален подарък : Хелоуин, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, подаръци за рожден Ден за деца, юноши, момчета, момичета.Супер сладки аксесоари за декорация на семейството.Стикер /стикер с ръководството за инсталация се състои от три части : обратна хартия, винил етикети / прозорец винетка и прозрачна преводна лента.

Повече информация

Продукти в категория