.

.

FOMIYES 15 бр Вакуум Флакон с Лосион за Улични Контейнери за Лосион за Тоалетни принадлежности, Контейнери за тоалетни принадлежности за Пътуване Вакуум Парфюмни Емул?

FOMIYES 15 бр Вакуум Флакон с Лосион за Улични Контейнери за Лосион за Тоалетни принадлежности, Контейнери за тоалетни принадлежности за Пътуване Вакуум Парфюмни Емулсия Контейнери за козметични проби Бутилка за Балсам

Оценки на купувача:

BGN 2.67
Продукти
Налично за поръчка

90 см/5Във флакони за пътуване може да се съхранява козметика, течен сапун, крем, препарат за почистване или нещо друго, богат на функции и практично.Банка за безвъздушно помпа : Размер : около 14. - Тези за многократна употреба на празни бутилки за лосион - един от най-добрите варианти за вашето пътуване или бизнес пътуване.Пратката включва 15 x бутилки с вакуумна помпа Характеристики - Цвят : бял Тип преса - Капацитет : около 120 мл бутилки тип прес - Материал : PP контейнер за безвъздушно помпа -Размер : 14,40 X4,90 X4,90 см / 5,66 X1,93 X1 Празен безвоздушный. бутилки с безвоздушным помпа за Тези преносими пътни флакони малък размер, ниско тегло, им е много лесно да носите със себе си, удобно съхраняване на козметика и някои други течности, те са изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни и подходящи за продължителна употреба. Безвоздушные козметични флакони : Благодарение на простия комбинация от цветове и добра текстура те ще се превърне в подходящ подарък за приятелите, които обичат да пътуват. - Най-лесният и щедър дизайн съчетава добре с различни козметични средства или средства за грижа за кожата, лесно се изпълва с празни флакони.Информация за стоки Безвоздушные пътни флакона Е специално разработен бутилки за разлива в бутилки.Помпа за лосион : Празен буркан за безвъздушно помпа, безвоздушный козметични контейнер, преносима бурканче за крем за еднократна употреба, с лесен и портативен дизайн, удобен за опаковане на козметика по време на пътуване.

Повече информация

Продукти в категория