.

.

WFJDC Безшевни Универсална кука За монтиране на стена, Самоклеящийся Монтиране на куката за домашен декор (Цвят: E, размер: 4 * 7 cm)

WFJDC Безшевни Универсална кука За монтиране на стена, Самоклеящийся Монтиране на куката за домашен декор (Цвят: E, размер: 4 * 7 cm)

Оценки на купувача:

BGN 61.39
Продукти
Налично за поръчка

1 Ръчни измервания, моля, се допуска отклонение от 1-3 cm, благодаря. Обновете кристална кука, практично интеграция за красота. Най-добре да вземат тежки предмети и след 24 часа. Къщата трябва да са гъвкави в използването на : баня, спалня, кухненска врата и т.Спецификации : размер : 4* 7 смматериал : акрилно лепило + материал ПКЦВЕТ : както е показано в комплекта : Кука * 1только горната съдържанието на опаковката, с изключение на други продукти. Обновете кристална кука, практично интеграция за красота. Многопластова структура, кука красив и щедър. Приложим за всички видове плоски стени, повече не се притеснявайте за проблеми със стени. Приложим за всички видове плоски стени, повече не се притеснявайте за проблеми със стени. Вграден формовочный кристален куката също могат да се използват в продължение на дълго време във влажна среда.Като инсталиране на продукта : 1. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Къщата трябва да са гъвкави в използването на : баня, спалня, кухненска врата и т. Натиснете куката от центъра към ръба.Ние гарантираме, че стилът на същата, като тази на снимката. Вграден формовочный кристален куката също могат да се използват в продължение на дълго време във влажна среда.

Повече информация

Продукти в категория