.

.

Jewelkeeper Розова Музикална Ковчег с Балерина за момичета, с Чекмедже, Калъф-Органайзер За Съхранение на Бижута, Мелодия Лебединого Езеро - Ковчег с Балерина за Момичет?

Jewelkeeper Розова Музикална Ковчег с Балерина за момичета, с Чекмедже, Калъф-Органайзер За Съхранение на Бижута, Мелодия Лебединого Езеро - Ковчег с Балерина за Момичета Музикална

Оценки на купувача:

BGN 10.26
Продукти
Налично за поръчка

Опаковани в подарък една кутия, нашата ковчег за бижута ще се превърне в идеален подарък за рожден ден за момичетаЗадължително се обадете усмивка на лицето на вашето дете, това ще бъде носталгичен спомен, който децата ще бъдат добре е да запомните в зряла възраст.Нашите уникални, неподвластные време акварелни рисунки вдъхновяват децата на творчеството и ще запълни тяхното щастие. ⭐ Пробудите въображението на всички наши подаръци и играчки богато създадени с оглед интересите на децата.Музикални кутии Jewelkeeper ще станат чудесен подарък танцьори и задължително допълват всеки интериор за балерини и перфектно ще се побере в нарастваща колекция от играчки за балерини и неща за момичетата в стаята!.9 инча (Д х Ш х В) в затворено състояние.Комплектът включва : подарък кутия за удобно връчване на подаръци. ⭐ Създаване на незабравими моменти - Представете си реакция, когато тя ще отвори кутия за бижута с декорации, "балерина" и за първи път ще види, като с магическа кукла-балерина се върти под мелодия "Лебединого езеро".Комплектът включва : подарък кутия за удобно връчване на подаръци. ⭐ Качество, което родителите могат да се доверят - Нашата детска ковчег за бижута, изработени от трайни борова ПЛОСКОСТИ и отличаващ се със стилен сребрист капаче, тежка и с дълъг живот - така че вашият подарък е гарантирано ще продължи дълго! Всяка ковчег за украса за момичета преминали строги тестове за безопасност и отговаря на препоръките на CPSIA, ASTM и EN71, като се гарантира, че вашите деца са в безопасност и са в сигурни ръце. ⭐ Дръжте скъпоценните съкровища на Нашата музикална ковчег "Балерина и цветя" улеснява организация на декорации за малки момичета. ⭐ Пробудите въображението на всички наши подаръци и играчки богато създадени с оглед интересите на децата.Музикални кутии Jewelkeeper ще станат чудесен подарък танцьори и задължително допълват всеки интериор за балерини и перфектно ще се побере в нарастваща колекция от играчки за балерини и неща за момичетата в стаята!.Размери музикална кутия за бижута : 7,15 х 5,25 х 3.Размери музикална кутия за бижута : 7,15 х 5,25 х 3.Опаковани в подарък една кутия, нашата ковчег за бижута ще се превърне в идеален подарък за рожден ден за момичета. ⭐ Създаване на незабравими моменти - Представете си реакция, когато тя ще отвори кутия за бижута с декорации, "балерина" и за първи път ще види, като с магическа кукла-балерина се върти под мелодия "Лебединого езеро".Той не само ще помогне да подредите кашата в стаите, но и има гладка подплата нежно-розов цвят, която предпазва дрънкулки на вашето дете от надраскване.Задължително се обадете усмивка на лицето на вашето дете, това ще бъде носталгичен спомен, който децата ще бъдат добре е да запомните в зряла възраст.

Повече информация

Продукти в категория