.

.

Интерактивна Играчка Топка за кучета Hisim, С led подсветка, От естествен Каучук, Ядосан на Топката, Подскачащи който разрешава на Топката, Автоматични Играчки с Катящи

Интерактивна Играчка Топка за кучета Hisim, С led подсветка, От естествен Каучук, Ядосан на Топката, Подскачащи който разрешава на Топката, Автоматични Играчки с Катящимся на Топката за средни / Големи Кучета (Розови)

Оценки на купувача:

BGN 2.00
Продукти
Налично за поръчка

нРежим на лудия подпрыгивания : той ще скача автоматично. 【Умна играчка, с активирането на движение】-Вграден датчик за движение, когато към нея, че нещо докосва, тя автоматично се движи, върти, или подскачащи в рамките на 10 секунди, след това цветен led индикатор ще продължи да мига в продължение на 4 секунди, за да привлечете вниманието на кучето си, а ако не, тя ще премине в режим на готовност. 【Дистанционно управление】- Шофиране дръжка на дистанционното управление, вие ще можете да превключвате в съответствие с различните режими игри с кучета.Добавен е много издръжлив силикон дебелина 3-6 мм, като омекотяване на пространството, с 20% по-ниско ниво на шума, отколкото при други поколения.Ако искате да се отпуснете, но вашият домашен любимец все още е толкова пълен с енергия, е правилният избор за вас. 【Водоустойчив IP54】- Лесно почистване. 【Подходящ за множество платформи】 - Hisim Wicked Топка може да работи на всякакъв вид твърди настилки, такива като мрамор, дърво, теракот, тънък килим и т. 【Дистанционно управление】- Шофиране дръжка на дистанционното управление, вие ще можете да превключвате в съответствие с различните режими игри с кучета. 【Умна играчка, с активирането на движение】-Вграден датчик за движение, когато към нея, че нещо докосва, тя автоматично се движи, върти, или подскачащи в рамките на 10 секунди, след това цветен led индикатор ще продължи да мига в продължение на 4 секунди, за да привлечете вниманието на кучето си, а ако не, тя ще премине в режим на готовност. (Забележка : не се препоръчва за килими с ворсистым дрямка, плюшени килими).Ако искате да се отпуснете, но вашият домашен любимец все още е толкова пълен с енергия, е правилният избор за вас. 【Водоустойчив IP54】- Лесно почистване.Режим на лудия подпрыгивания : той ще скача автоматично. 【Подходящ за множество платформи】 - Hisim Wicked Топка може да работи на всякакъв вид твърди настилки, такива като мрамор, дърво, теракот, тънък килим и т.Можете също така да се кандидатира отново на топка с помощта на писалка, за да привлечете вниманието на кучето си, когато тя го загуби, това може да привлече повече внимание и да донесе повече радост на вашите кучета.Отговаря на изискванията за използване в помещения и на открито, свържете се с кучето си в такива условия, както и открити плувни басейни.Можете също така да се кандидатира отново на топка с помощта на писалка, за да привлечете вниманието на кучето си, когато тя го загуби, това може да привлече повече внимание и да донесе повече радост на вашите кучета.

Повече информация

Продукти в категория