.

.

Lampeez Деца 3D Хокеист лека нощ Оптична Илюзия Крушка с 16 цвята Дистанционно Управление Смяна на Рожден Ден, Коледа Подарък за Свети Валентин Идея за Момчета и Момичет?

Lampeez Деца 3D Хокеист лека нощ Оптична Илюзия Крушка с 16 цвята Дистанционно Управление Смяна на Рожден Ден, Коледа Подарък за Свети Валентин Идея за Момчета и Момичета

Оценки на купувача:

BGN 6.76
Продукти
Налично за поръчка

Лека нощ ще помогне на вашето дете да се чувстват в безопасност и по-бързо да заспиSmart touch може да промените 7 цвята осветление или се сменят периодично цвят.Идеално за това, за да придружи детето си преди лягане, и на ставане през нощта. ★ БЕЗОПАСНА покупка от 100% връщане на парите ★ Поръчайте сега със спокойна душа; БЕЗ РИСК; Вашата покупка е осигурена нашата изключителна защита за 1 година и 90 дни връщане на парите; Или ви харесва, или имате право на 100% помощ при възстановяването.Дистанционно управление може да се регулира 16 цвята, 4 режима на промяна на цветовете и яркостта.Лампа - това е УНИКАЛЕН ПОДАРЪК за деца и приятели от всички възрасти.Дистанционно управление прави регулируема лампа, можете свободно да избират необходимата яркост. ★ Идеалните аксесоари ★ 3 D лека нощ за хокей ще се превърне в чудесен домашен интериор за дома, офиса, спални, барове и т. са Перфектни аксесоари за детски играчки, играчки за деца, подаръци за рожден ден, ден на благодарността, нов дом, цветя, коледни подаръци за деца, деца, приятели.★ 3 D ВИЗУАЛЕН ЕФЕКТ ★ Лампа ice hockey player 3 D illusion lamp може да покаже зашеметяващ 3 D визуален ефект.

Повече информация

Продукти в категория