.

.

XIAOHESHOP Закачалка за дрехи Стенни Куки За козината на Модерна Творческа Стенни Закачалка Спалня Хол Украса Коридор Подвесная Закачалка За Баня Без Перфорация Закач?

XIAOHESHOP Закачалка за дрехи Стенни Куки За козината на Модерна Творческа Стенни Закачалка Спалня Хол Украса Коридор Подвесная Закачалка За Баня Без Перфорация Закачалка за дрехи 7 Метални Куки Закачалка за палта

Оценки на купувача:

BGN 2.67
Продукти
Налично за поръчка

[Много се мотаят] Тази стенни закачалка за дрехи може да побере безброй неща, като например палта, шапки, чаршафи, портфейли, шалове, рокли, сака, костюми и тСъщо така е много подходящ за демонстрации начало декор от малки висящи растения, празнични венци или бижута. [Подредени] Нашите куки за дрехи са много подходящи за висящи веранди, коридори, спални, дневни, бани, кухни и други предмети, осигуряване на достатъчно места.Наименование на продукта : Стенни закачалка за дрехи, кука за дрехи Материал, изделия от : метал Цвят на продукта : 1 цвят Размер на продукта : (В) 78 см, (Д) 65 виж Приложими сценарии : Тази стенни закачалка за дрехи е много подходящ за семейства, бани, офиси, дневни, коридори, спални, апартаменти, хотели и т.Идеален за организиране и съхранение на инструменти за бродерия, кухненско оборудване, колани, шапки, шалове, кърпи, каишки за домашни любимци и много други. Не използвайте твърди почистващи препарати за почистване на бижута, за да не се надраскат повърхността на продукта. [Декоративна стена] Нашите куки за дрехи може да е не само много какво да се затвори, но и много добре се украсяват нашите стени. [Декоративна стена] Нашите куки за дрехи може да е не само много какво да се затвори, но и много добре се украсяват нашите стени. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане са възможни леки хроматични аберации, моля, разберете. [Подредени] Нашите куки за дрехи са много подходящи за висящи веранди, коридори, спални, дневни, бани, кухни и други предмети, осигуряване на достатъчно места. Моля, потвърдете цвят, преди да купите. [Материал + размер] Нашата стенни закачалка за дрехи са изработени от висококачествени метални материали, много трайни (Д × В) 25,6 × 30,7 инча.

Повече информация

Продукти в категория