.

.

XIAOHESHOP Закачалка за дрехи Стенни Куки За дрехи и Домакински Стенни Закачалка За дрехи Коридор Без участието на дупки Подвесная Закачалка Спалня Хол Украса на Корид?

XIAOHESHOP Закачалка за дрехи Стенни Куки За дрехи и Домакински Стенни Закачалка За дрехи Коридор Без участието на дупки Подвесная Закачалка Спалня Хол Украса на Коридора, Окачен на Кука За дрехи на Релсите

Оценки на купувача:

BGN 3.00
Продукти
Налично за поръчка

Добре дошли, за да споделят и да дават отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги Моля, потвърдете цвят, преди да купите. Не използвайте твърди почистващи препарати за почистване на бижута, за да не се надраскат повърхността на продукта. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.Идеален за организиране и съхранение на инструменти за бродерия, кухненско оборудване, колани, шапки, шалове, кърпи, каишки за домашни любимци и много други.Наименование на продукта : Стенни закачалка за дрехи, кука за дрехи Материал, изделия от : метал Цвят на продукта : 1 цвят Размер на продукта : (В) 20 см, (Д) 63 вж. [Подредени] Нашите куки за дрехи са много подходящи за висящи веранди, коридори, спални, дневни, бани, кухни и други предмети, осигуряване на достатъчно места. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане са възможни леки хроматични аберации, моля, разберете. Приложими сценарии : Тази стенни закачалка за дрехи е много подходящ за семейства, бани, офиси, дневни, коридори, спални, апартаменти, хотели и т.Също така е много подходящ за демонстрации начало декор от малки висящи растения, празнични венци или бижута.

Повече информация

Продукти в категория