.

.

изключителна Кавайная бутилка за вода с Соломинкой и каишка, Прекрасна Бутилка за вода с 3D Стикери, Херметически затворени Шишета с Голям Капацитет за училище за м?

изключителна Кавайная бутилка за вода с Соломинкой и каишка, Прекрасна Бутилка за вода с 3D Стикери, Херметически затворени Шишета с Голям Капацитет за училище за момичета (розов)

Оценки на купувача:

BGN 10.66
Продукти
Налично за поръчка

4Брой на единици за измерване : 25.Атрактивни бутилки за вода с регулируем пагон, лесно да ги носите със себе си. идеален за ежедневна питейна вода. 【Гуманизированный дизайн】 - Натиснете бутона само с едно докосване и соломинка появи автоматично. Мода с дръжка и каишка, удобни за носене. 【Сладък стил】 - Нашият очарователен бутилки имат 5 различни цвята по ваш избор. 【Гуманизированный дизайн】 - Натиснете бутона само с едно докосване и соломинка появи автоматично. Идеален подарък за рожден ден, за приятелите, колегите и от вас самите. 【Кана за вода с голям капацитет】-Размерът на нашата кавайной бутилки за вода : 3,5 "(диаметър) х 7,25" (В) /8,5 см (диаметър) х 18,5 см (В) преносим каишка, удобен за носене. 【Високо качество】-Произведен от качествен хранителен материал, който не съдържа BPA е нетоксичен, без мирис, устойчиви на високи температури (-10 ° C ~ 80 ° C).кутията е снабдена с о-пръстен, гарантиращи, че водата не ще проникне по време на разклащане.кутията е снабдена с о-пръстен, гарантиращи, че водата не ще проникне по време на разклащане. Конструкция се предотврати изтичане на вода, уплътнение на 360 °. Можете да го използвате за пиене на чай с мехурчета, кафе, вода, сок, чай с мляко и така нататък. 【Широк спектър от приложения】-Можете да го използвате за пиене вода, сок, мляко, чай, а също и като подарък за рожден ден или празник на момчетата или момичетата.【Сладък стил】 - Нашият очарователен бутилки имат 5 различни цвята по ваш избор.Спецификация на продукта : Име на продукта : Бутилка за вода с Капацитет : 25 унции / 720 мл Характеристики : с соломинкой, запечатани съдържание на Пакета : 1 х Бутилка за вода 1 х въже за чаша 5 х стикери (цвят и стил, се изпращат на случаен принцип) Обърнете внимание-поради измервания ръчно може да съществува отклонение от 1-2 см, отклонение от цветове може да се различават поради различни настройки на монитора, моля, разберете.

Повече информация

Item Name:
Water Bottle
Capacity:
25oz/720ml
Features:
with Straw, Leakproof
Package Contents:
1 x Water Bottle:
1 x Cup Rope:
5 x Stickers (Color And Style Are Sent Randomly):
Notice - 1-2cm error might exist due to manual measurements, the colors deviation might differ due to different monitor settings, please kindly understand. :

Продукти в категория