.

.

SUPVOX Сатен Шапчица За Сън Женски Шампоан Дамски Шапки За Душ Коприна Шапчица за Коса 2 елемента Коприна Шапчица За Коса Разтеглив, Шапки За Душ Бански Шапки, Спални Ш?

SUPVOX Сатен Шапчица За Сън Женски Шампоан Дамски Шапки За Душ Коприна Шапчица за Коса 2 елемента Коприна Шапчица За Коса Разтеглив, Шапки За Душ Бански Шапки, Спални Шапки Сатен Шапчица За Коса Прозрачен Шампоан Женски

Оценки на купувача:

BGN 7.47
Продукти
Налично за поръчка

Описание Шапчица за баня, изработени от първокласни материали, трайни за продължителна употреба идеален за фиксиране естествена коса, косичек, плетений, бигудей, щипки за коса, с дълга коса, прическа и т. -Лесен за почистване, може да се сгъва до много малък размер, много подходящ за пътуване и носене.Висококачествен и много безопасен материал, издръжлив и за многократна употреба, му е трудно да се използва.С широка панделка, подходяща за повечето хора, е подходящ за деца или възрастни с всяка дължина на главата. -С широка панделка, подходяща за повечето хора, е подходящ за деца или възрастни с всяка дължина на главата.Подходящ е за хора с къси, средни и дълги коси, много лесен и удобен за използване.Пратката включва 2 шапки за баня.Лесен за почистване, може да се сгъва до много малък размер, много подходящ за пътуване и носене. проектиран като преносим и лек, лесен за носене за семейни пътувания.Характеристики Материал : сатен, ПЭВА-Размер : 32,00 X32,00 X0,60 см /12,58 X12,58 X0,24 инча -висок Клас и е много безопасен материал, издръжлив и за многократна употреба, не са лесни за използване. -Подходящ е за хора с къси, средни и дълги коси, много лесен и удобен за използване.

Повече информация

Продукти в категория