.

.

Универсална Стенни Закачалка за кърпа от неръждаема Стомана, 8 Куки, Закачалка за дрехи, закачалки на вратата на Стенен монтаж Куки, Куки за Кърпи, Държач за Баня, По?

Универсална Стенни Закачалка за кърпа от неръждаема Стомана, 8 Куки, Закачалка за дрехи, закачалки на вратата на Стенен монтаж Куки, Куки за Кърпи, Държач за Баня, Подвешивание кухненски инструменти, Голяма (22 инча),

Оценки на купувача:

BGN 21.28
Продукти
Налично за поръчка

Релса с кукаПървокласен дизайн за съвременни къщи.За инсталацията не изисква технически специалист. ➤ ЛЕСНА инсталация : Кухня закачалка е лесен за инсталиране.Той идва с висока носеща способност в 10 кг.Цветът му не се променя в зависимост от температурата. ➤ КОМПЛЕКСНО : рамка, която да закачалка е подходящ за кухни, кабинети, хол, баня и спалня.Той е идеален за захващане на лъжици, съдове, четки, дрехи, гривни, колиета и така нататък. ➤ Характеристики : Той е защитен от ръжда, корозия и влага.➤ СТРАХОТНА стенни закачалка : Ние предлагаме 8-пинов полирани, с монтиран на стената окачен на кука с никел-хром покритие за дълъг експлоатационен срок. ➤ В комплекта са включени : 1 рамка, която да закачалка за кърпа, Размери : 22 x 1 x 4 инча, брой куки : 8, тегло : 450 грама, максимална товароносимост : 10 кг, различията между куки : 3 инча, идва с крепежом за инсталация.

Повече информация

Продукти в категория