.

.

CPSUN Лепило куки, 1 бр., Самоклеящийся кука, Безшевни Кука за Баня, Кухненски стени, Врати, без Перфорированного куката, Закачалка за ключове, Закачалка за кърпи, една К

CPSUN Лепило куки, 1 бр., Самоклеящийся кука, Безшевни Кука за Баня, Кухненски стени, Врати, без Перфорированного куката, Закачалка за ключове, Закачалка за кърпи, една Кука за съхранение (Цвят: светло лилаво)

Оценки на купувача:

BGN 43.35
Продукти
Налично за поръчка

❤Тази кука е проектиран с четири крака и четири еластични колони могат трайно задържане на предмети, която осигурява стабилност и да не позволява лесно да се падне ❤Подвижна, с монтиран на стената кука с кръгла глава не поцарапает на ръката си, което улеснява подвешивание или вдигане на предмети. ❤ Тя е устойчива на износване, устойчиви на ежедневно надраскване и лесно избледняват, което ви гарантира продължителната употреба. ❤Подвижна, с монтиран на стената кука с кръгла глава не поцарапает на ръката си, което улеснява подвешивание или вдигане на предмети. ❤ Той е много подходящ за захващане на самобръсначки, хавлии, четка за зъби, кухненски уреди, ключове и т.5 cm Характеристики : лесно отвалиться Количество : 1бр. ❤Тази кука е проектиран с четири крака и четири еластични колони могат трайно задържане на предмети, която осигурява стабилност и да не позволява лесно да се падне.Може да се използва като режийни куки, куки за дрехи, кука за риболов на слънцето, да се измъкне за птици, хранилки за птици, кука за ключове, куката за растенията, куки за картини, куката за кърпи за ръце, да се измъкне за душата., което спестява място.

Повече информация

Продукти в категория