.

.

Листа HDPE Бели Пластмасови Пластмасови листове с Дебелина от 2 инча x дължина 8 см x Ширина 3 инча Правоъгълен Твърда единица с висока плътност чудесно за проекти напр?

Листа HDPE Бели Пластмасови Пластмасови листове с Дебелина от 2 инча x дължина 8 см x Ширина 3 инча Правоъгълен Твърда единица с висока плътност чудесно за проекти направи си САМ за механична обработка Декорация на

Оценки на купувача:

BGN 9.10
Продукти
Налично за поръчка

【Професионално качество】 выстукивающий блок изработен от ултра силна пластмаса HDPEПриемаме индивидуални настройки, ако имате нужда от други размери, моля не се колебайте да се свържете с нас.Приемаме индивидуални настройки, ако имате нужда от други размери, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Висококачествени суровини】 Удароустойчив - може да се използва като заместител на дърво и метал. 【Висококачествени суровини】 Удароустойчив - може да се използва като заместител на дърво и метал. 【Много приложения】 Резбонарезни блокове помагат при полагане на пода, се използват за лепене на ламиниран паркет на място, ръчно изработени, лесно са, лесно се обработват в детайли, прецизна детайли могат да бъдат произведени с използването на такива техники, като обработка с ЦПУ, огъване и формоване топлинна пистолет. 【Много приложения】 Резбонарезни блокове помагат при полагане на пода, се използват за лепене на ламиниран паркет на място, ръчно изработени, лесно са, лесно се обработват в детайли, прецизна детайли могат да бъдат произведени с използването на такива техники, като обработка с ЦПУ, огъване и формоване топлинна пистолет.【Размери】 Дебелина 2 инча x Дължина 8 см x Ширина 3 инча. 【Размери】 Дебелина 2 инча x Дължина 8 см x Ширина 3 инча. 【Различни размери】 Нашите резбонарезни блокове са на разположение в различни размери и професионално обработени за рязане в съответствие с по-голямата част нужди.

Повече информация

Продукти в категория