.

.

Играчка За кучета Guardians, Раздающая Екстри, Неваляшка, Играчки за Подаване на Храна за Кучета И Котки, Играчки с Топката, Интерактивни Играчки-Занимания за Домашни Лю

Играчка За кучета Guardians, Раздающая Екстри, Неваляшка, Играчки за Подаване на Храна за Кучета И Котки, Играчки с Топката, Интерактивни Играчки-Занимания за Домашни Любимци, Които повишават IQ (Син)

Оценки на купувача:

BGN 36.95
Продукти
Налично за поръчка

Играчка "Спукан храна" с прозрачен корпус и негерметичными дупки позволява лесно да се привлече вниманието на домашни любимци и да си играе с тази играчка стимулираща-кормушкойКонструкция неваляшки позволява да остане в покой и да доставя удоволствие на вашия домашен любимец по време на игра на играчки. Тази играчка за кучета-неваляшка представлява крушка, за да се раздадат лакомствата и интерактивна играчка за кучета. Размер на играчки с лъжичка за разпределяне на храна за домашни любимци : 5,75x3,03x4,29 инча, идеални играчки за да се раздадат лакомство за кученца, малки и средни котки, кучета.It е добра играчка за раздаване на храна.Кучетата получават своята храна, да играе с топката.Крушка за разпределяне на храна, може да се използва като мультиварки, за да помогне на домашни любимци да се яде бавно.Това също ще помогне на вашите сладки домашни любимци повиши своя коефициент на ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, премахване на безпокойство. Тази играчка за кучета-неваляшка представлява крушка, за да се раздадат лакомствата и интерактивна играчка за кучета. Това е уникален bobble играчка топка с саморегулирующимся тегло, той може да се движи сам по себе си, докато домашни любимци играят без електричество, това помага за увеличаване на удоволствието на кучета и котки. Размер на играчки с лъжичка за разпределяне на храна за домашни любимци : 5,75x3,03x4,29 инча, идеални играчки за да се раздадат лакомство за кученца, малки и средни котки, кучета.Тази помощ предлага много забавления за вашите сладки домашни любимци и поддържа тяхната мотивация.Описание на продукта : Материал : Прозрачен ABS + PP, Дължина : 5,75 инча Ширина : 3,03 инча Височина : 4,29 инча Цвят : черен, син на Помещение включва : 1 х играчка-люлка за кучета/котки.Може да се използва като детска играчка, дизайн баланс позволява на домашни любимци да се движат свободно и да играе, той ще продължи да стои, независимо от това как се домашни любимци, го катают. Една добра играчка за котка или куче.It е добра играчка за раздаване на храна. Една добра играчка за котка или куче. Това е уникален bobble играчка топка с саморегулирующимся тегло, той може да се движи сам по себе си, докато домашни любимци играят без електричество, това помага за увеличаване на удоволствието на кучета и котки.

Повече информация

Продукти в категория