.

.

IFUNEW Фернандо Ботеро Практика Балетен Плакат Декоративна Живопис на Платното за монтаж на стена Арт Плакати За Хола Картина за Спални 24x36 инча (60x90 см)

IFUNEW Фернандо Ботеро Практика Балетен Плакат Декоративна Живопис на Платното за монтаж на стена Арт Плакати За Хола Картина за Спални 24x36 инча (60x90 см)

Оценки на купувача:

BGN 46.90
Продукти
Налично за поръчка

✡ Художествена работа за стените на къщата : идеално за декорация на стени, картини за хол, спалня, кухня, офис, хотел, трапезария, кабинет, санитарен възел, бар и тНо цветовете могат да се различават леко за всеки потребител от отделни монитори., Това също е чудесен подарък за приятели, колеги или партньори на деня на благодарността, Ден на Св.✡ Е "Готов да бъде обесен" на избор.Ние се ангажираме да се гарантира, че нашите клиенти е добър опит за пазаруване. ✡ моля, първо измерете вашата стена, а след това изберете подходящ размер.Но цветовете могат да се различават леко за всеки потребител от отделни монитори. поради различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображението на продукта. Използвайте ножици, за да отреже излишните бяло платно. ✡ Художествена работа за стените на къщата : идеално за декорация на стени, картини за хол, спалня, кухня, офис, хотел, трапезария, кабинет, санитарен възел, бар и т.На всяка картина има празно пространство с ширина 1-2 виж, Ако имате нужда от своя собствена рамка, може да бъде надянато на платното и да го прикачите към рамката. [Информация за продукта] [Размерите информация] : инча (1 инч = 2,54 см) [Начин на опаковки] : Бескаркасная форма : Холщовая опаковка на руло. ✡ моля, първо измерете вашата стена, а след това изберете подходящ размер. ✡ СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ : Всеки изпратен стоката се проверява.[Техническа форма] : Използването на фигурата за печат върху платно, микроструйная печат с висока разделителна способност [Художественото оформление на стени] : идеалната модерна печат върху платно, подходяща за хол, спалня, кухня, трапезария, баня, декорация на стените на бар, декориране на дома или хотела, и за офис и т.Ако срещнете проблем със стоки, ние безусловно обменяем или ще ви възстановим стока. поради различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображението на продукта.

Повече информация

Продукти в категория