.

.

Cabilock 100 бр. Прозрачни Стенни Аксесоари за Всички Всячины, Окачени Хотелски Лепило Куки, Закачалки За Офис чанти, Широки Ленти, Аксесоари за Окачване на Кърпи, Безуда?

Cabilock 100 бр. Прозрачни Стенни Аксесоари за Всички Всячины, Окачени Хотелски Лепило Куки, Закачалки За Офис чанти, Широки Ленти, Аксесоари за Окачване на Кърпи, Безударный Щекер, богат на функции Баня

Оценки на купувача:

BGN 3.00
Продукти
Налично за поръчка

Описание на продукта Стенни куки за съхранение на штепсельных вилици Тези дизайнерски куки за штепсельных вилици добре, изработени от висококачествен материал и са практични за използванеСписък на пакетите 20 x куки-заглушек Особености - Широко се използва върху различни повърхности, като керамични, метални, пластмасови повърхности и други куки за дрехи., носеща способност има.ЗАКРЕПВАНЕТО КЪМ СТЕНА крючкам - дизайн, може да се адаптира към влажна среда, лесен за употреба.КУКИ ЗА КЪРПИ ЗА ПАЛТО - напълно разширяват пространството, запазват вашия работен плот организирани и чисти, няма загроможденных кабели.Държач ЗА вилици, без перфорация - достатъчно на брой, за да можете да споделяте тези куки, със своите приятели и семейството си.КУКИ за СЪХРАНЕНИЕ на СТЕННИ штекеров-Могат да се настанят ключове, чанти, малки предмети и т. -Размер : Около 6,00 X6,00 X2,50 см /2,36 X2,36 X0,98 инча Кука за свързване към електрическата мрежа.КУКИ ЗА КЪРПИ ЗА ПАЛТО - напълно разширяват пространството, запазват вашия работен плот организирани и чисти, няма загроможденных кабели.Държач за штепсельной вилици без перфорация, с монтиран на стената и без перфорация дизайн, може да задържи на всяка вилица навсякъде.МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ КУКИ - малки размери, удобни и практични, ще ви помогнат да организирате нещата си, за да пести място. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на стената кука за съхранение на неща., носеща способност има.Куки за кърпи Те ще ви помогнат да създадете по-ефективно решение за полагане на кабели.

Повече информация

Продукти в категория