.

.

Перука с разтопена Линията на Растеж на Косата на Дантели Отпред, С Фронтален Ефект, HD Прозрачен Дантелен SERAFIN (DR4/GDNHN)

Перука с разтопена Линията на Растеж на Косата на Дантели Отпред, С Фронтален Ефект, HD Прозрачен Дантелен SERAFIN (DR4/GDNHN)

Оценки на купувача:

BGN 16.91
Продукти
Налично за поръчка

Изображенията са само за цветен дисплейВеднъж седмично внимателно се грижат за наращенными коса Инструкции ЗА ПРАНЕ 1) Измийте косата с шампоан и климатик с по-мек.Не се излагайте на слънце.Синтетична коса, безопасни до 400 F. Внимателно распутайте косата си с ръце или с помощта на гребен преди миене и лягане. Нанесете на излишната вода кърпа, оставете косата да изсъхне по естествен път. 3) Не използвайте четка или гребен с фини зъбци, това ще доведе до загуба на коса.Цвят на изображението и действително стоки могат да се различават в зависимост от резолюцията на екрана. Редовно измивайте косата и се грижат за тях.Перуки, направени от синтетични косми от устойчиви на топлина влакна Outre Lacefront с разтопена линията на растеж на косата на HD с една вълнообразна върха и дълги краища - SERAPHINE * Моля, запознайте се с характеристиките на продукта за повече информация, Инструкции за грижа 1.Течната линия на растеж на косата е украсена с мек швейцарския дантела от ухо до ухо и предварително закрепени на еластична лента за осигуряване на надеждна кацане без тиранти.Течната линия на растеж на косата ви позволява да се подчертае на тези бровки!Продължавайте да зачесывать на косата назад, заправляйте ги за ухото и накручивайте естествено изглеждащи детски косми.

Повече информация

Продукти в категория